Wil je voor je hele familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren?

Wij bieden familie uitjes voor alle leeftijden!

Den Bosch
Familie-uitje
Reset

Familiedag Den Bosch: de leukste activiteiten

Wil je een leuke dag met activiteiten voor je familie organiseren? Dan biedt een familiedag Den Bosch uitkomst. Wij hebben voor ieder wat wils: van uitjes tot escape rooms en pubquizzen, van jong tot oud en van een uurtje tot een compleet dagprogramma. 

116 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Familiedag Den Bosch organiseren - Stel zelf je dag samen

Een familiedag Den Bosch organiseren is een hele kunst. Gaan jullie iets sportiefs doen of juist iets cultureels? Wordt het een middag of een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij DoeDenBosch zelf je dag samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten in en rond Den Bosch. Ga bijvoorbeeld varen en doe daarna een citygame of kies voor een speurtocht per step en een lekkere lunch. 


Natuurlijk is een familiedag Den Bosch niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje met koffie/thee en een heerlijke Bossche bol, ga voor een lunch of sluit de dag af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg! Door de combinatie van activiteiten en eten stem je het programma van de familiedag perfect af op jouw gezelschap. 

Activiteiten familiedag Den Bosch

Maar wat voor activiteiten zijn er dan mogelijk voor een familiedag Den Bosch? We geven je een paar voorbeelden. Wat dacht je bijvoorbeeld van solex rijden door Den Bosch en omgeving? Een solex is fantastisch: de jongeren onder ons vinden het stoer en de ouderen vinden het pure nostalgie. 


Daarna is het aan jullie om uit de escape room te ontsnappen. Een fijne activiteit om die familieband nog sterker te maken dan hij al is. Lekker lol trappen tijdens je familiedag Den Bosch doe je met het arrangement Minute to Win it! Dinner Game. In teams voeren jullie allerlei behendigheidsopdrachten uit, wat dit ook hilarisch maakt om naar te kijken. Bovendien genieten jullie ondertussen van een heerlijk diner in een sfeervol restaurant.

Unieke familiedag Den Bosch: een onvergetelijk uitje

Een unieke familiedag Den Bosch is via DoeDenBosch.nl zo geregeld! Zo staat de Rondvaart Dommel in combinatie met een wandelspeurtocht garant voor een heerlijke dag. Tijdens de rondvaart leer je alles over de historie van de Brabantse hoofdstad. Daarna gaan jullie in groepjes van 5 tot 6 personen op pad en moeten jullie vragen beantwoorden. Zijn deze antwoorden juist, dan wordt er vanzelf een wandelroute langs de mooiste plekjes van Den Bosch voor jullie uitgestippeld.


Organiseer je een familiedag Den Bosch en is iedereen boven de 18 jaar? Dan heb je ook de mogelijkheid voor een arrangement inclusief alcoholische versnaperingen. Denk hierbij aan een Step-kroegentocht in combinatie met een VR Dinner Game of een Bierproeverij- Tapcursus.


Waar je ook naar op zoek bent, op DoeDenBosch.nl vind je altijd een of meerdere activiteiten die jullie familiedag Den Bosch onvergetelijk maken.

Onze enthousiaste spelbegeleiders maken jullie familiedag Den Bosch onvergetelijk. Het overgrote deel van de uitjes in Den Bosch hebben wij in eigen beheer, waardoor we ontzettend flexibel zijn. Hierdoor kunnen we voor jullie familiedag een compleet programma op maat samenstellen. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ik hou van Holland (versie 2024)
"We hebben genoten! Leuke lokatie, fijne spelleiding en heerlijk gegeten! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes