Den Bosch
Overdag
Reset

Dagje Den Bosch

Reken maar uit: een gezellige stad + een leuke activiteit + lekker eten = een fijn dagje Den Bosch! Wil je een dagje weg Den Bosch met een goed verzorgd dagarrangement en enthousiaste begeleiding? Dan ben je bij DoeDenBosch op de juiste plek.

92 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wat je groepssamenstelling ook is, er is altijd een activiteit of arrangement voor een heerlijk dagje Den Bosch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje weg Den Bosch met het spel Da Vinci Code? In teams gaan jullie de stad in en lossen jullie op bepaalde locaties allerlei opdrachten op. 

Uiteindelijk kraken jullie de code van de kluis, die jullie moeten zoeken. Hoe spannend en leerzaam is dit? Bovendien maken jullie tijdens dit zinderende spel ook kennis met de cultuur van Den Bosch.


Dagje uit in Den Bosch

Een dagje uit in Den Bosch is bij DoeDenBosch zo gevonden! Wil je met je vrienden een dagje Den Bosch doen? Dan is de Step-kroegentocht een absolute aanrader. Op de step rijden jullie langs verschillende cafés in Den Bosch. In elk café spelen jullie in teams een spel tegen elkaar én ontvangen jullie een consumptie in de vorm van wijn, bier of fris. 


Zoek je een dagje Den Bosch maar houd je het graag rustig? Kies dan voor het arrangement Koe schilderen. Onder begeleiding beschilder je een koe van papier-maché tot een waar kunstobject! Een heerlijk dagje uit in Den Bosch waar iedereen zijn of haar creativiteit in kwijt kan.


Dagje uit kind Den Bosch

Natuurlijk hebben wij ook genoeg mogelijkheden voor een dagje uit kind Den Bosch. Je kinderen vermaken zich namelijk opperbest tijdens een dagje Den Bosch op een solex. Met onze uitgestippelde route leren jullie Den Bosch, de omliggende dorpjes én het prachtige natuurgebied de Moerputten kennen.


Dagje weg omgeving Den Bosch

Een echte aanrader voor een dagje weg omgeving Den Bosch is onze Hunted Citygame. Ken je dit spel ook van televisie? Dan is met dit dagje Den Bosch tijd om het zelf te ervaren! De Hunted Citygame is zowel geschikt om te doen met je familie, vrienden als collega’s. 


Jullie worden opgedeeld in twee teams: de criminelen en de premiejagers. De premiejagers moeten de criminelen vinden, maar de criminelen moeten juist uit de handen van de premiejagers blijven...spanning en sensatie gegarandeerd tijdens dit dagje Den Bosch.


Dagje Den Bosch tips

Op zoek naar een dagje Den Bosch tips? Kies dan een van de aantrekkelijke dagarrangementen of stel zelf een complete dag samen voor je bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendendag. Alle activiteiten kun je met elkaar combineren. Start bijvoorbeeld met een solextocht of rondvaart over de Binnendieze. Bezoek na de lunch een escape room of bezichtig de bekende Sint-Janskathedraal en sluit af met een gezellige borrel.


Je dagje Den Bosch wordt onvergetelijk met DoeDenBosch!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
VR Escape Game: Casa de Papel
"Het eten was heerlijk, de escape game ontzettend leuk. Het hele team heeft genoten! Enige minpunt, we hadden een aantal annuleringen op de laatste dag en dit werd niet administratief meer verwerkt door Doe-Nederland. Het restaurant gaf aan dat zij het volledig aantal mensen MOETEN doorgeven, ook al eten er maar liefst 7 mensen minder mee. Hierop hebben wij dan maar voor deze 7 mensen toch eten besteld en het deels opgegeten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes