Den Bosch
Arrangementen
Reset

Arrangementen Den Bosch

Op zoek naar een groepsuitje? Maak het jezelf gemakkelijk en laat dit maar aan ons over! Wij hebben namelijk voor elk type gezelschap de leukste arrangementen Den Bosch samengesteld. Altijd met originele activiteiten en lekker eten en drinken. Daar zit vast en zeker een top arrangement voor je bij!


Voor arrangementen Den Bosch heb je de keuze uit zowel binnen- als buitenactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het Moorddiner als binnenactiviteit en ontdek buiten de mooiste plekjes van Den Bosch met het arrangement Rondvaart Dommel - Wandelspeurtocht. Een hele dag uit of alleen een middag- of avondarrangement? Het kan allemaal. En heb je specifieke wensen? Stel dan zelf je ideale arrangement samen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

76 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Arrangementen Den Bosch: combineer de leukste uitjes

Voor arrangementen Den Bosch is er keuze te over. En bovendien kun je de uitjes die je het leukste vindt met elkaar combineren. Zo is de Step-kroegentocht - DinerQuiz een van onze populairste arrangementen Den Bosch. Hiermee combineer je een step-kroegentocht met gezonde spanning tijdens de Dinerquiz. 


Of kies voor het arrangement Wandelspeurtocht - Koe schilderen. Wij hebben een fantastische route door Den Bosch uitgezet, maar die vindt je alleen door een stukje hoogstaand speurwerk. Na deze geweldige speurtocht kun je jouw creativiteit laten gaan. Wees creatief en maak je eigen kunstobject in de vorm van een koe. Met de kwast zorg je zelf voor nieuwe kunst! Een leuke schilder workshop voor iedereen waar je met een kleine kunstkoe iedere deelnemer zijn of haar creativiteit kan uiten.


Avondarrangementen Den Bosch

Op zoek naar een avondarrangement om te doen met je familie, vrienden of collega’s? Kies dan een van onze arrangementen Den Bosch waar een diner bij is inbegrepen. Met het arrangement Team Challenge - Driegangendiner verdelen jullie je eerst in teams en spelen jullie in de stad 4 levels van elk 30 minuten. 


Overleg en teambuilding is hierbij een absolute must. Daarna is het tijd voor het driegangendiner in een restaurant in Den Bosch. Een van de andere arrangementen Den Bosch voor in de avond is het Moorddiner. Tijdens een driegangendiner kruipen jullie allemaal in een andere rol. In die rol spelen jullie een spannend moordspel waarbij iedereen verdacht is…


Dagarrangement kiezen Den Bosch

Met een dagarrangement is een teambuildinguitje het meest effectief of heb je een gezellige dag met je familie. Kijk daarom snel op DoeDenBosch.nl voor alle arrangementen Den Bosch waarmee je een hele dag onder de pannen bent. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sherlock Citygame - 80's, 90's en 00's Quiz? Eerst gaan jullie in teams de binnenstad van Den Bosch in om een moord als een echte Sherlock op te lossen. Daarna is het tijd voor de 80's, 90’s en 00's Game! Kennisvragen, muziekrondes en opdrachten wisselen elkaar af tijdens dit hilarische spel met als afsluiter het finalespel een knotsgekke muziekbingo!


Bekijk snel alle arrangementen Den Bosch op DoeDenBosch.nl en vind het dag- of avondarrangement dat het beste past bij de groep met wie je op stap bent.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
E-chopper rijden - Consumptie - Escape room
"Super goed georganiseerd! Activiteiten zijn goed in elkaar gezet. Enthousiaste medewerkers. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes