Den Bosch
Sportief
Reset

Actieve uitjes Den Bosch

Actieve activiteiten zijn fysieke bezigheden zoals speurtochten, escaperooms, workshops en citygames die betrokkenheid en beweging vereisen. Ze zijn geschikt voor verschillende groepen, zoals collega's, vrienden, familie en vrijgezellenfeesten. Je kunt deze activiteiten ook combineren met andere uitjes, zoals rondvaarten en quizzen, voor een gevarieerde dag in Den Bosch.

24 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wat zijn actieve activiteiten?

Actieve activiteiten zijn fysieke en dynamische bezigheden die vaak lichaamsbeweging en betrokkenheid vereisen. Deze activiteiten kunnen variëren van sport en spel tot avontuurlijke uitdagingen en teambuildingactiviteiten. Enkele voorbeelden van actieve activiteiten zijn:


Maak een speurtocht

Verken de stad te voet, per step, op de fiets of met de tandem tijdens een spannende speurtocht door het centrum van Den Bosch. Ontdek de verborgen juweeltjes van de stad terwijl je deelneemt aan uitdagende opdrachten en raadsels.


Doe een escape room

Werk samen met je team om puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en te ontsnappen uit een mysterieuze omgeving. Met verschillende thema's en moeilijkheidsgraden bieden de escape rooms van Den Bosch een uitdaging voor iedereen.


Workshop

Geniet van goed verzorgde workshops in Den Bosch, zoals het maken van je eigen Bossche bollen of schilderen. Deze creatieve en smakelijke workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en brengen je dichter bij de lokale cultuur en tradities.


Citygame

Een citygame is een interactief en spannend spel dat zich afspeelt in de stad. Het combineert elementen van speurtochten, teambuilding en avontuur om deelnemers een unieke en boeiende ervaring te bieden.

escape room Den Bosch
speurtocht Den Bosch
steppen Den Bosch

Een actief uitje voor elke groep

Of je nu met collega's, vrienden, familie of een vrijgezellenfeest bent, er zijn actieve uitjes voor iedereen. Den Bosch biedt mogelijkheden voor groepen van alle groottes, van kleine gezelschappen tot grote feesten.


Actief bedrijfsuitje in Den Bosch

Voor bedrijfsuitjes met collega's in het bruisende Noord-Brabant is Den Bosch een uitstekende keuze. Er zijn tal van activiteiten die teambuilding bevorderen en de samenwerking tussen collega's versterken. Van sportieve uitdagingen tot creatieve workshops, Den Bosch biedt diverse opties voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en leerzame ervaring.


Sportief uitje met vrienden of familie

Ervaar sportieve activiteiten in Den Bosch met je gezin, vrienden of familie. Van actieve city games tot avontuurlijke outdoor-activiteiten, je kunt een dag vol plezier en adrenaline beleven. Den Bosch biedt mogelijkheden voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus, zodat iedereen kan deelnemen aan de actie.


Actieve uitjes tijdens een vrijgezellenfeest

Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Den Bosch zijn er tal van actieve opties. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke uitdagingen of creatieve workshops om de bruid of bruidegom te vieren, Den Bosch heeft iets voor elke vrijgezellenfeestvierder. Zorg ervoor dat het feest memorabel wordt met actieve en leuke activiteiten.

Uitjes combineren

Combineer sportieve activiteiten met andere leuke uitjes, zoals rondvaarten en quizzen, voor een complete dag vol vermaak. Mix en match verschillende activiteiten om een aangepast programma samen te stellen dat aan al je wensen voldoet. Zo kun je optimaal genieten van je tijd in Den Bosch en de diversiteit van de stad ontdekken.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
De Grote Diner Spelshow
"We hebben het erg leuk gehad. De spelbegeleiding was super enthousiast. Eten prima. Locatie klein, maar daardoor juist ook weer knus. Wel echt max 14 personen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes