Schooluitje Den Bosch
Den Bosch
Schooluitje
Reset

Schooluitje Den Bosch

We hebben twee schooluitjes in Den Bosch. The Ultimate School Battle en de Introduction Game. We kunnen de uitjes ook aanpassen, zodat hij helemaal aansluit bij jullie school. Ook bieden we de uitjes aan op eigen locatie. 

Onze schooluitjes in Den Bosch

Ontdek onze schooluitjes in Den Bosch, waar The Ultimate School Battle en de Introduction Game teamwork, creativiteit, en leervermogen aanwakkeren. Deze uitjes dagen leerlingen uit om in teamverband diverse, zowel educatieve als amusante, opdrachten te volbrengen met behulp van tablets. Ze zijn ideaal voor alle groepsgroottes en bieden een unieke mix van directe feedback door begeleiders en een competitief element, culminerend in een prijsuitreiking waarbij het winnende team met een grote beker huiswaarts keert.

2 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

The Ultimate School Battle

Bij dit uitje in Den Bosch vormen leerlingen teams van zes en duiken ze in een reeks opdrachten die zowel het brein als de lachspieren stimuleren. Van educatieve puzzels tot creatieve foto- en videouitdagingen, zoals de perfecte bottle flip of een hilarische TikTok-imitatie. Dit uitje, geschikt voor groepen van 50 of meer, staat garant voor een onvergetelijke ervaring.


Prijsuitreiking: Na afloop delen we alle gemaakte foto's en video's met de school. Het hoogtepunt is de prijsuitreiking, waarbij het team dat zich het meest onderscheidt, de felbegeerde Grote Beker ontvangt.

Introduction Game

Specifiek ontworpen voor een vliegende start van het schooljaar, verwelkomt de Introduction Game groepen vanaf 30 personen voor 2 uur en 15 minuten aan interactief vermaak. Dit spel bevordert de onderlinge banden door leerlingen in teams van zes op ontdekkingstocht te sturen, waarbij ze meer leren over hun school of stad. De opdrachten variëren van het beantwoorden van vragen tot het uitvoeren van creatieve taken, ondersteund door een app en tablets.


Prijsuitreiking: De game sluit af met een spannende ceremonie waarbij het beste team de grote beker wint, symbool voor eeuwige roem binnen de opleiding.

Schooluitje op maat in Den Bosch

Bij ons kunnen we het schooluitje volledig op maat maken voor Den Bosch! We stemmen de activiteiten af op het niveau van de leerlingen en de grootte van de groep, en bieden verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan het integreren van vragen over de school zelf of het implementeren van een specifiek thema dat past bij de interesses van de leerlingen.

Schooluitje op locatie

Ontdek een unieke locatie voor jouw schooluitje op onze vestigingen, zowel binnen als buiten 's-Hertogenbosch, zoals in Eindhoven en Nijmegen. Met onze speciale arrangementen en terreinen bieden we een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Laat je inspireren door de mogelijkheden en beleef een dag vol avontuur en plezier met jouw schoolgroep.

The Ultimate School Battle leerlingen
Schooluitje in Den Bosch
Schooluitje in Den Bosch

Voor wie is dit schooluitje geschikt?

Dit schooluitje is geschikt voor jonge kinderen op de lagere school, tieners op de middelbare school, en zelfs studenten op de hogeschool, inclusief deelnemers aan introductieweken. Met uitdagende activiteiten en een gezellige sfeer biedt dit uitje een ideale gelegenheid voor leerlingen van verschillende leeftijden en onderwijsniveaus om samen plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren. Het uitje kan worden aangepast op iedereen niveau. 

Waarom een schooluitje organiseren?

Een schooluitje organiseren biedt diverse voordelen. Het bevordert de teamgeest, versterkt de band tussen leerlingen en leraren, en zorgt voor een welkome afwisseling van de dagelijkse schoolroutine. Bovendien stimuleert het de sociale interactie, bevordert het de persoonlijke ontwikkeling en biedt het leerlingen de kans om nieuwe ervaringen op te doen buiten het klaslokaal.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Rondvaart Binnendieze - Sherlock Citygame
"Super leuke boottocht veel van opgestoken. Was leerzaam en interessant"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes