E-chopper rijden - Dollen met Bossche bollen E-chopper rijden - Dollen met Bossche bollen
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

E-chopper rijden is te gek! Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving! Vervolgens ga je gezellig op pad in Den Bosch! Leer de delicatesse van Den Bosch op een leuke manier kennen. We hebben het natuurlijk over de enige echte Bossche bol. Hmmm.. Heb jij al zin in zo’n heerlijk gevulde chocolade bol, of op zijn echt Bosch gezegd: sjeklade bol.


E-chopper tour (2 uur)

Wil je met een groep een e-chopper huren in Den Bosch? Dat kan! Ook voor grote groepen.

Ontdek Den Bosch aan de hand van een mooie routes die wij voor je hebben. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving! Op deze stoere elektrische scooter ben je ongeveer 2 uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Den Bosch.

Een rijbewijs is verplicht. Heb je geen rijbewijs? Geen probleem, vraag naar onze E-Steps. 


Dollen met Bossche bollen (2,5 uur)

Je begint met een dolle wandeltocht door de stad Den Bosch. Met een smartphone ga je op zoek naar hilarische doe-opdrachten en leerzame meerkeuzevragen in Den Bosch. De doe-opdrachten verschillen van lachwekkende foto en video opdrachten, waarbij samenwerking een must is. Op een speelse manier krijg je een mooie kijk op de stad Den Bosch. Je wilt ook zoveel mogelijk opdrachten goed uitvoeren om interessante weetjes over de Bossche bol te weten te komen. Het uitdagende stadsspel zorgt voor teambuilding en veel humor.


Bossche bollen workshop (1 uur)

Na een actieve wandeling door Den Bosch is het tijd om even uit te rusten. Natuurlijk heb je ook berehonger gekregen van al dat wandelen. Dat komt goed van pas! Tijdens deze workshop leer jij namelijk zelf hoe je nou zo’n verrukkelijke Bossche bol maakt. Samen in een groepje ga je aan de slag met onder andere chocolade smelten en slagroom kloppen. Ondertussen worden de winnaars van de citygame besproken en wordt er een presentatie afgespeeld waar je elkaars gênante foto’s kunt bewonderen. 

Time flies when you’re having fun! Voor je het weet is je Bossche bol al helemaal klaar om van te genieten. Dat wordt smullen… 


Tijdens een lekker bakje thee of koffie komt het einde al bijna in zicht.  Met een gevuld buikje en een lach op je gezicht wordt er nog lang nagepraat over deze gezellige dag. 

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 68,37
€ 82,25
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 66,72
€ 80,25
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 65,06
€ 78,25
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 64,24
€ 77,25
12
Gemiddelde beoordeling
10.0
1 review
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 10.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Belastingdienst
Datum: 15-06-2023
Locatie: Den Bosch
Goed lopend programma, fijne bediening bij Zomers en Zomers. Lekker geluncht bij Carras en voortreffelijk gedineerd bij Ome Bernard (voor iedereen een aanrader).
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

 • Goede uitleg van de e-chopper, volledig elektrisch
 • Huur e-chopper (gratis helm) en een prachtige route van de highlights
 • Noodnummer bij pech onderweg e-chopper
 • Enthousiaste begeleider
 • Smartphone
 • Prijs voor het winnende team
 • Keukengerei
 • 1 Bossche bol p.p.
 • Consumptie bij de Bossche bol

Bijzonderheden

E-chopper rijden:

 • Om een e-chopper te besturen dien je in het bezit te zijn van een geldig bromfietsrijbewijs of geldig Nederlands rijbewijs. Dit dien je op ons verzoek ook aan te kunnen tonen voordat je aan de rit begint. 
 • Wellicht ten overvloede, maar een ingetrokken of verlopen rijbewijs wordt door ons niet gezien als een geldig rijbewijs.
 • Alcohol en verkeer gaan niet samen.

Overige:

 • Bestaat uw gezelschap uit meer dan 50 personen? Hierbij duurt de Bossche bollen workshop 1,5 uur.

Voorbeeld dagindeling

11.00 - 13.00 uur E-chopper rijden
13.15 - 13.30 uur Uitleg Dollen met Bossche bollen
13.30 - 14.45 uur Spel Dollen met Bossche bollen
14.45 - 15.30 uur Bossche bollen workshop
15.30 - 15.45 uur Bossche bol incl. consumptie
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Het was een super cool uitstapje! We vonden het erg leuk om dit met onze klas samen te doen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes