Minute to Win it! Dinner Game Minute to Win it! Dinner Game
Programma
Prijzen
Reviews (3)
Veelgestelde vragen

Minute to Win it dinner game is ouderwets lol trappen! Het bekende tv-spel met Gordon als presentator is ook super gezellig om zelf te spelen. 

Het is tempo wordt flink opgevoerd en zit vol behendigheidsopdrachten, dus ook hilarisch om naar te kijken! En dat allemaal tijdens een heerlijk diner.


Hoe werkt het spel? (3 uur)

In een sfeervol restaurant wacht er een smakelijk driegangendiner op jullie. Onze eigen Gordon verdeelt de groep in teams die tegen elkaar gaan spelen. Telkens nemen twee kandidaten het tegen elkaar op. Wat gaan jullie doen? De meest maffe en lachwekkende spelletjes die je maar kunt bedenken!

De opdrachten zijn simpel en dus kan iedereen meedoen maar kan iedereen ook tegen de tijdsdruk? Leg bijvoorbeeld een koekje op je voorhoofd en krijg dit zonder handen in je mond. Je krijgt precies één minuut de tijd, dus ga maar vast oefenen!

Wie wint?

Samen met vrienden of collega’s ga je tijdens het diner strijden wie uiteindelijk de ‘Minute to Win it’ hoofdprijs wint. Pak punten met de verschillende behendigheidsspellen en maak jezelf onsterfelijk in één minuut. Ohja en vergeet de joker niet op tijd in te zetten…..

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 58,75
€ 67,50
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 57,09
€ 65,50
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 55,44
€ 63,50
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 54,61
€ 62,50
12
Gemiddelde beoordeling
9.4
3 reviews
Uitje: 9.3
Service: 10.0
Horeca: 8.7
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 8.7
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
8.3
Bedrijf / gezelschap: Kinderopvang 't Goudvisje
Datum: 07-09-2022
Locatie: Den Bosch
Door de leuke spelletjes blijf je in beweging en ben je tussen de gerechten door even fanatiek aan het lachen met elkaar. We waren met een flinke groep en de teams die zijn gevormd doormiddel van de tafels waaraan we zaten. Het is leuk gepresenteerd door de gastvrouw, we hebben een gezellige avond gehad!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Datum: 21-01-2017
Locatie: Den Bosch
we hebben enorm gelachen om de spelletjes zo simpel bedacht en zo leuk..... daar houden wij wel van.... Eigen vertrek was heerlijk en lekker gegeten en ook nog gedanst... op eigen aangevraagde muziek verzorgd door Nadia.. Ook Tom de animater deed het voortreffelijk ....kort weg genoten. Ondanks dat onze vriendin en haar man niet meekonden vanwege haar vader die is ´s morgens overleden dat was jammer een klein zwart randje aan ons uitje. gr ingrid
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Zanob apotheek
Datum: 24-11-2016
Locatie: Den Bosch
Het was een geweldige avond met heerlijk eten en hele leuke spelletjes. We hebben ontzettend gelachen
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Driegangendiner
  • Alle benodigdheden voor Minute to Win it 
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijs voor het winnende team 

Bijzonderheden

  • Minute to Win it is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Voorbeeld dagindeling

Tijd

Wat

17:00 – 17:15 uur

Welkom en uitleg activiteit

17:15 – 17:45 uur

Ronde 1

17:45 – 18:00 uur

Voorgerecht

18:00 – 18:30 uur

Ronde 2

18:30 – 19:00 uur

Hoofdgerecht

19:00 – 19:30 uur

Ronde 3

19:30 – 19:45 uur

Nagerecht

19:45 – 20:00 uur

Prijsuitreiking en afsluiting

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Rondvaart Dommel - Drankje met mini Bossche bol - Wandelspeurtocht
"Iedereen heeft zich prima vermaakt ! Jammer dat rondvaart slechts in groepjes van 4 kon, echter dit was overmacht vanwege Covid-19. Puzzeltocht had ook wat vragen voor kinderen (van lagere school) mogen bevatten. Voor puzzeltocht was er vergeten drinken mee te geven. Dit is keurig gemeld na de puzzeltocht en dat dit verwerkt zou worden in de rekening, echter was dit niet duidelijk bij de eindafrekening bij cafe Zomers."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes