Den Bosch
Online activiteiten
Reset

Online activiteiten

Samen lachen en ontspannen en dat ook nog eens geheel coronaproof? Dat doe je met een van onze online activiteiten van DoeDenBosch. Voor elk gezelschap organiseren we een passende digitale beleving mét interactie! Speel met je vrienden of collega’s één van onze online uitjes en beleef een fantastische middag of avond. De meeste online activiteiten worden bovendien live begeleid door onze eigen quizmasters.

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Plan het uitje wanneer het jou uitkomt. Een online activiteit speel je vanaf 2 tot wel 1.000 personen! Wil je iets echt unieks aanbieden aan je medewerkers, dan kunnen we voor bedrijven een quiz of spel helemaal personaliseren én organiseren.

Wij denken graag met jullie mee voor een online activiteit op maat. Wij organiseren alles vanuit eigen beheer. Hierdoor zijn we flexibel, sturen we binnen 24 uur een offerte en leveren we creatief maatwerk.


Online escape room: een populaire online activiteit

Een van onze populairste online activiteiten is de online escape room. Speel met je partner, familie, vrienden of collega’s in één team van een maximaal aantal personen of in meerdere teams tegen elkaar. Los bijvoorbeeld de verschillende puzzels op in de 3D Escape room Lost Treasure, ontrafel het geheim van de geheime gouden stad El Dorado of onderzoek wat er met de wetenschappers in het Pegasus Project is gebeurd. Een online escape room is een ideale online activiteit voor een bedrijfsuitje. Tegen een kleine meerprijs begeleiden wij deze voor jullie. We leggen het spel uit en als de tijd voorbij is houden we een digitale prijsuitreiking.


Doe een online quiz met je gezin of collega’s

Een online quiz is een van de leukste online activiteiten om te doen met het gezin of je collega’s! Trek bijvoorbeeld allemaal je 90’s outfit aan en voer de opdrachten 

over bekende personages, computergames en speelgoed in de 90’s uit tijdens de spetterende 90’s Quiz. En alsof dit nog niet genoeg is, is er voor de echte diehard quizzers onze online pubquiz. Met een gezellige livestream brengen wij 2 uur vertier met verschillende quizrondes. 


Online uitjes bedrijven: echt alles is mogelijk

Alle online activiteiten van DoeDenBosch zijn uiteraard beschikbaar voor bedrijven. Je speelt de online activiteiten vanaf een willekeurige locatie. Ieder vanaf een ander plekje op kantoor of juist thuis: alles is mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een online bedrijfsuitje zoals Ranking your Stars. Deze online activiteit speel je via Zoom en wordt begeleid door de enige echte Paul de Leeuw. Tijdens dit spel leer je je collega’s nog veel beter kennen! Bovendien zijn de online activiteiten ideaal voor teambuilding. Bekijk daarom ook het overzicht van al onze online teambuilding activiteiten. 

Zo gaan jullie tijdens The Phone @Home met behulp van hints op je telefoon op zoek naar de geheime locatie van Mister X. Wil je een andere kant van je collega’s leren kennen, dan is Crazy @Home een absolute aanrader. Kun jij een wc-rol hooghouden? Of kun je een bekende Nederlander imiteren? Laat het zien met dit zinderende en hilarische spel.


Online activiteiten vriendengroepen: er is zoveel keuze

Behalve voor bedrijven en families zijn onze online activiteiten ook geschikt om met je vriendengroep te doen. Omdat deze uitjes online zijn, zijn ze geheel coronaproof. Ga dus online met elkaar de strijd aan tijdens een quiz, doe een hilarisch spel met een hapje en een drankje, los het mysterie van een escape room op of speel het Moordspel: in dit zinderende spel heeft iedereen zijn eigen rol en iedereen is verdacht. Via Zoom treedt er bovendien een “echte” rechercheur op. Wie heeft als eerste de moordenaar herkend?


De dag van je leven met onze online activiteiten!

Hebben jullie nog vragen omtrent onze online activiteiten? Mail ons dan of bel ons op 073 - 614 89 72.
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes