Escape Online: The Pegasus Project Escape Online: The Pegasus Project
Programma
Prijzen
Reviews (9)
Veelgestelde vragen

DoeDenBosch presenteert met trots onze remote game “The Pegasus Project”, een online escape room dat speciaal ontwikkeld is door experts in deze coronacrisis. Dit spel is op afstand te spelen en voor het spelen is het niet vereist om bij elkaar te zijn in dezelfde ruimte.


Online Escape Room

Je bent lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E. beschermt de wereld tegen grote gevaren.

Project Pegasus is een mysterieus project van het biotech bedrijf SPIDER Tech. Daarvan zijn onlangs 3 wetenschappers levensloos aangetroffen. Officieel zijn zij door een ongeval om het leven gekomen. Echter, SPIDER staat bekend als dubieus bedrijf en een van jouw collega's, Agent Spike, werkte daar al undercover. Hij heeft ons een paar dagen geleden een mysterieuze video gestuurd. Daarna hebben we niets meer van hem vernomen...

Gelukkig heeft hij nog net een plattegrond en de versleutelde plannen kunnen sturen. En nu is het aan jullie! Onderzoek het gebouw, ontdek wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van Pegasus Project aan het licht in deze super toffe online escape room.


Het spel is te spelen vanaf 2 t/m max 6 personen per team. 1 speler zal de commandant zijn die voorzien wordt van de login informatie om bij de puzzels te komen (iPhone of iPad nodig). Hiervoor is een account maken niet nodig. De rest van de groep zal de nodige informatie kunnen vinden op de website van W.I.S.E. (laptop/pc/tablet met internetverbinding nodig).
Communicatie en samenwerken zijn een vereiste om dit spel tot een goed einde te brengen. Online communicatieplatformen zoals Skype, Zoom, Teams en Discord zijn handige tools om te gebruiken hiervoor.


Bedrijven

Wil je de online escape room spelen als bedrijfsuitje? Dat kan! Wij kunnen het uitje ook begeleiden zodat we de organisatie uit handen nemen tegen een kleine meerprijs. Wij zullen dan een introductie geven over het spel en uitleg geven hoe het in zijn werk gaat. En wij breken weer in als de 90minuten voorbij zijn en daarin geven wij een digitale prijsuitreiking.


Bestellen

Bij de aankoop van dit spel volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen zowel op de app als op de website.


Bekijk hier de trailer

Per team rekenen wij een vast bedrag van 39 euro. In een team kunnen maximaal 5 personen. 


1 team:          45 euro

2 teams:        90 euro

3 teams:        135 euro

4 teams:        180 euro

5 teams:        225 euro

6 teams:        270 euro

7 teams:        315 euro

8 teams:        360 euro

9 teams:        405 euro

10 teams:      450 euro

Gemiddelde beoordeling
9.3
9 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.8
Horeca: 10.0
Locatie: 9.1
Prijs/kwaliteit: 9.3
Personeel: 9.1
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Koninklijke Gazelle
Datum: 16-12-2020
Locatie: Den Bosch
Prima online uitje, het beginnen van het spel was een beetje onduidelijk, maar toen iedereen eenmaal in de online omgeving was ging het wel goed. Je moest wel echt even goed zoeken hoe te beginnen. Misschien duidelijker maken dat veel in de app gebeurd ipv in de online omgeving.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Oud stam Scouting Doornakkers.
Datum: 18-10-2021
Locatie: Den Bosch
We hebben een gezellig en uitdagende avond gehad, de presentatrice was erg gezellig en wist zich goed te verplaatsen in onze stemming.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Leap. The Innovation Agency
Datum: 18-12-2020
Locatie: Den Bosch
Ik vond het voorafgaande wel spannend of het allemaal ging werken met alle codes, teams , apparatuur etc etc. op wat haperende telefoons na (app bleef hangen / werkte niet) was het een top middag. onze hersenen hebben heel hard moeten kraken! de goede uitleg vooraf was prettig en fijn dat we gedurende het spel konden terug vallen op externe hulp.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: ASML
Datum: 19-11-2020
Locatie: Den Bosch
Ontzettend leuk spel om op afstand met elkaar te spelen. We moesten dit jaar even op zoek naar iets orgineels om het jaar af te sluiten met het team, maar dat is met dit spel zeker gelukt. Het duurde even om in te loggen voor ons (onze werk laptops zijn extreem beveiligd) maar uiteindelijk konden we met onze eigen devices starten met het spel (extra moeilijkheidsgraad haha). Ook was het misleidend dat er in de instructies stond dat we dit niet op onze mobiel konden spelen, maar dit konden wij dus wel. Kortom; ondanks de moeilijke start, zeker voor herhaling vatbaar! Ideaal teambuildings "uitje" gedurende covid 19, maar ook zeker zo leuk om met vrienden of familie te doen!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Escaping diaper duty
Datum: 27-11-2020
Locatie: Den Bosch
Ik ben zeer correct en vooral zeer snel verder geholpen. Ik wou dezelfde avond nog een escape room kunnen spelen en vreesde dat dit wel heel kort was om alles nog te kunnen regelen. Dankzij de vlotte website, mail en telefoontje werd alles binnen de kortste keren geregeld voor mij. Top!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Wij zijn weer vanaf 1 juni open. Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter regel ivm het Coronavirus?

Om de veiligheid van onze medewerkers én onze klanten te kunnen waarborgen, hanteren wij een aantal veiligheidsregels gedurende het Coronavirus.

Wij vragen je om de veiligheidsregels in acht te nemen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Om te zien welke uitjes coronaproof zijn klik hier.


Buitenactiviteiten:

- We spelen onze citygames in kleinere teams dan normaal. Maximaal met 4 personen door de stad heen lopen, steppen etc. en zorgen dat je onderling 1,5 meter afstand behoudt. 

- Er is duidelijk aangegeven waar iedereen moet wachten en er is zo weinig mogelijk contact met de begeleider.

- Er is genoeg desinfectie handspray voor elke deelnemer.

- Alle gebruikte materialen worden grondig schoongemaakt. 


Binnenactiviteiten:

- We zorgen dat de 1,5 meter gewaarborgd wordt zoveel als dat kan. We werken veel met horecapartijen samen en volgen de regels van deze partij. 

- Maximaal 30 personen in één ruimte indien de 1,5 meter aangehouden kan worden.  

- In onze escape rooms en vr adventure gaan minder mensen als normaal omdat we anders de 1,5 meter niet kunnen garanderen. 

- De ruimte wordt meerdere keren schoongemaakt en er is overal een mogelijkheid om je handen te wassen.

Bij dit uitje inbegrepen

  • Complete organisatie van het uitje
  • Inlogcode voor ieder team
  • Duidelijke uitleg van te voren per email
  • 90 minuten spanning en teamwork

Bijzonderheden

Dit spel kan ook geboekt worden met begeleiding. Vraag naar de mogelijkheden.

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape room
"We hebben met ons gezin de Escape Room Da Vinci Code gedaan. Een echte aanrader. Naast logisch denken wordt je op de proef gesteld op vlakken zoals teamwork en stress. Onze 3 kinderen in de leeftijd van 12-17 hebben er een fantastische avond beleefd. De prijs is voor een uitje van een uur met 5 personen wel wat aan de hoge kant."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke