Bossche Bol - Jeroen Bosch vaartocht Bossche Bol - Jeroen Bosch vaartocht
Programma
Prijzen
Reviews (7)
Veelgestelde vragen

Ontvangst met een lekker Bossche bol en daarna met een vaartocht over de Binnendieze in Den Bosch en een bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center kom je alles te weten over de beroemde Bossche kunstschilder Jheronimus Bosch (Jeroen Bosch).


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie


12.30 – 13.30 Ontvangst met koffie/thee en Bossche Bol

Je begint de middag met een echte Bossche Bol bij een kop koffie of thee en daarna ontspannen het water op met de Jeroen Bosch vaartocht.


13.30 – 15.00 Jeroen Bosch vaartocht

De Jeroen Bosch vaarroute op de Binnendieze staat geheel in het teken van de beroemde kunstschilder Jheronimus Bosch.

Je vertrekt vanaf de steiger Zuidwal/Oude Dieze, vaart eerst gedeeltelijk onder de stad door en vervolgens door het Hellegat: spannend, donker en smal. Via de Singelgracht vaar je naar De Groote Hekel, waar je onder een van de togen kunt genieten van de bijzondere film ‘Hemel en Hel’. De vaartocht wordt vervolgd tot het Herman Moerkerkplein. Langs de route staan beelden uit de schilderijen van Jeroen Bosch.


15.00 – …. Bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center

Na de korte pauze loop je naar het unieke Jheronimus Bosch Art Center, waar je kennis kunt maken met alle werken van Jeroen Bosch (reproducties op ware grootte). Geniet van een prachtige documentaire en zie en hoor het Oordeelspel spelen! Neem de lift en bekijk de stad vanaf 14 meter hoogte. Om je bezoek verder te verdiepen, bestaat ook de mogelijkheid om reproducties van alle tekeningen en schetsen van Bosch te bekijken.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 24,31
€ 26,50
8
Gemiddelde beoordeling
9.3
7 reviews
Uitje: 9.4
Service: 9.4
Horeca: 8.3
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 9.4
Personeel: 9.4
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vrienden
Datum: 21-10-2017
Locatie: Den Bosch
Fantastische middag gehad. Eerst heerlijke koffie met Bossche Bol. Daarna indrukwekkende tocht over Binnendieze met schat van een vrouw als gids. Kon super vertellen! Tenslotte Jeroen Bosch art centre bezocht met veel herkenning vanuit de boottocht. Met 8 vrienden een dag gehad om niet snel te vergeten. Bedankt allemaal !!!!!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Datum: 08-07-2017
Locatie: Den Bosch
We hebben een superleuke dag gehad met de hele familie. De boottocht op de binnendieze was erg mooi en we hadden een geweldige goede gids/stuurman die ons op leuke wijze de geschiedenis van de binnendieze vertelde. De Bossche bol was heerlijk smullen en we hadden prachtig weer, we zullen nog vaak aan deze dag terug denken, ik kan het iedereen zeker aanraden om ook eens te gaan doen 😃👍
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.3
Bedrijf / gezelschap: familie
Datum: 10-06-2017
Locatie: Den Bosch
Heerlijke dag gehad met de familie, met prachtig weer.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.7
Bedrijf / gezelschap: Familie
Datum: 27-05-2017
Locatie: Den Bosch
Het was voor ons zowiezo al een bijzondere dag( 30 jaar getrouwd, en een familiereunie tegelijk) bovendien hebben wij onze toekomst samen opgestart op Snellestraat nummer 9, waar toen nog een electriciteitshuisje voor stond...wij hebben meegemaakt dat dat ding gesloopt werd, en dat wij via steigers ons huis moesten betreden, want de brug lag er toen nog niet ! we hebben toen de inpandige garage uitgeleend om de harde zwoegers een "schaftruimte"te geven....was een prachtige tijd, en toen we voor het eerst met onze auto "onze"brug op konden, gaf dat een mooi gevoel ! leuk om te zien hoe na 32 jaar onze kachelpijp nog steeds stoer staat te zijn op het dak !!! de vrijwilliger wist ons zeer te boeien ( de meeste familie komt uit Amsterdam !)
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: DLVge
Datum: 19-05-2017
Locatie: Den Bosch
Het was een leuke dag, goed georganiseerd. De Jeroen Bosch rondvaart is echt een aanrader met leuke effecten en een goede gids.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee en een Bossche Bol
  • Vaartocht over de Binnendieze
  • Bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Rondvaart Binnendieze
"Dit uitje was voor de leden van de personeelsvereniging van Van Opzeeland/Nabuurs. We hebben aan het eind van de dag onze leden gevraagd wat zij vonden van het uitje. We kregen louter positieve reacties. De rondvaart over de Binnendieze was leuk en erg leerzaam. Het aansluitend diner bij Bierbistro het Groote Genoegen voldeed volledig aan de verwachtingen. Het eten was erg lekker en het personeel was top! Al met al een geslaagd uitje!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke