DoeDenbosch
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS 1086
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Vriendinnenweekend Den Bosch

Heb je de nobele taak gekregen om het vriendenweekend of vriendinnenweekend in Den Bosch te organiseren? Maak dan gegarandeerd indruk op je vrienden of vriendinnen met de leukste activiteiten van DoeDenBosch! Kom bijvoorbeeld alles te weten van de lekkerste bieren of dompel je onder in de wereld van Seks and the City. Het kan allemaal met ons veelzijdige aanbod activiteiten.

Vriendenweekend in Den Bosch? Kies uit deze activiteiten

Er even lekker met de mannen tussenuit? Dan wil je iets sportiefs of spannends doen en daarna lekker genieten van een biertje, toch? In ons aanbod vind je de beste uitjes voor het perfecte vriendenweekend in Den Bosch. Ga bierproeven en leer het perfecte biertje tappen na een hilarisch potje bubble ball. Op zoek naar meer uitdaging? Kies dan voor de citygame Crazy 88 waarin je verschillende opdrachten moet voltooien om het spel te winnen.

De leukste activiteiten tijdens je vriendinnenweekend in Den Bosch

Tijdens een vriendinnenweekendje in Den Bosch wil je optimaal genieten van de leuke dingen die er te doen zijn in deze prachtige stad. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken (en uiteraard drinken) van je eigen likeur? Of het maken van een Bossche bol in combinatie met een Seks and the City citygame? Wat voor activiteit je ook kiest, je vriendinnenweekend in Den Bosch wordt gegarandeerd een succes!


Staat het weekend al voor de deur? Reserveer direct!

Weet je al wanneer het vriendenweekend of vriendinnenweekend in Den Bosch plaatsvindt? Reserveer je favoriete activiteit(en) dan direct! Je vindt een overzicht van alle uitjes op onze website waarbij je eenvoudig je voorkeuren aangeeft. Heb je toch nog vragen over een van de activiteiten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 614 89 72.

268 uitjes gevonden
Filter de uitjes
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte