Wandelspeurtocht - Koe schilderen Wandelspeurtocht - Koe schilderen
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Wij hebben een fantastische route door Den Bosch uitgezet, maar die vindt je alleen door een stukje hoogstaand speurwerk.

Na deze geweldige speurtocht kun je jouw creativiteit laten gaan.

Wees creatief en maak je eigen kunstobject in de vorm van een koe. Met de kwast zorg je zelf voor nieuwe kunst! Een leuke schilder workshop voor iedereen waar je met een kleine kunstkoe iedere deelnemer zijn of haar creativiteit kan uiten.


Wandelspeurtocht (2 uur)

We geven je eerst een uitgebreide uitleg. Vervolgens ga je in groepjes van 5 á 6 personen op pad. Je krijgt een kaart en vragen mee voor onderweg. De route vind je door de vragen en opdrachten juist te beantwoorden. 

De speurtocht leidt je langs de mooiste plekjes van Den Bosch. Maar dan moet je natuurlijk wel je best doen om die juiste route te vinden!


Wandelspeurtocht prijsuitreiking (15 min.)

Het beste speurteam wordt aan het eind beloond met een mooie verrassing!


Koe schilderen (1,5 uur)

Bij het schilderen ga je na een korte uitleg zelf aan de slag met het beschilderen van jouw eigen koe. De koe is van ecoshape (papier maché), dus makkelijk te beschilderen…..

Tijdens dit uitje ontstaan de mooiste creaties. Iedereen kan namelijk schilderen! Met goede begeleiding en het juiste materiaal maak je een unieke kunstkoe. Sta versteld van uw eigen creativiteit en het verbluffende eindresultaat.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 42,15
€ 51,00
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 40,50
€ 49,00
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 38,85
€ 47,00
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 38,02
€ 46,00
12
Gemiddelde beoordeling
10.0
1 review
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 10.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Nichten
Datum: 16-09-2023
Locatie: Den Bosch
We hebben een supergezellige nichten reünie gehad. Alles was top geregeld en zeer vriendelijk personeel. Zelfs een fles cava voor de winnaars vd wandeltocht. We hebben genoten!!!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Routekaart met vragen
  • Prijsuitreiking voor het beste team
  • Begeleiding
  • Ecoshape (papier maché) Koe
  • Alle benodigde materialen

Bijzonderheden

  • Koe schilderen is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Voorbeeld dagindeling

13.00 - 13.15 uur Uitleg Wandelspeurtocht
13.15 - 15.00 uur Wandelspeurtocht
15.00 - 15.15 uur Prijsuitreiking
15.30 - 17.00 uur Je eigen Koe schilderen

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bossche bollen workshop - Escape room
"Beide uitjes waren ontzettend leuk. We begonnen met de Bossche bollen workshop, erg leuk aangepakt met de quizvragen tussendoor. Daarna hadden we de escaperoom wat ook erg leuk en spannend was. Het personeel was heel erg vriendelijk en hadden er zichtbaar zin in. Ik zou DoeNederland aan iedereen aanbevelen, helemaal top!!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes