Escape room - Consumptie - Wie is de ...? Escape room - Consumptie - Wie is de ...?
Programma
Prijzen
Reviews (6)
Veelgestelde vragen

Een ontsnapping uit de Escape room in hartje Den Bosch is een unieke belevenis.

Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf…. Na een uur in spanning te hebben gezeten vinden wij het nog niet genoeg…

Wie is de ...? Dat is een vraag die u de volgende 3 uur bezig gaat houden…


Escape room (1 uur)

Je hebt de keuze uit 4 ontzettend spannende kamers… 


De Verloren Soon

In het centrum van Den Bosch bevindt zich een stadscafé. Het café kent een lange, mysterieuze geschiedenis. Ooit was het café van vader, moeder en zoon Bosch. De trotse vader doopte het pand ‘Café de Soon’. Het leek een gelukkig gezin, tot moeder verdween en zoon ook op een dag verdween. Vaste gasten zagen op een zaterdagochtend tot hun grote schrik dat het café was verlaten. Houten planken voor de ramen, een groot kettingslot op de deur… Het leek erop dat vader, het laatste familielid Bosch, ook was verdwenen. Tot voor kort leek het erop dat de geschiedenis van het café voor altijd een mysterieus raadsel zou blijven, tot de huidige eigenaar bij de verbouwing een afgesloten kamer vond. Duik in het verleden van het café en ontrafel het mysterie van de familie Bosch!


De Martelkelder

Het is 1603: in Den Bosch wordt Hazel beschuldigd van hekserij en veroordeeld tot de brandstapel. In de donkere gewelven wordt ze gefolterd en wacht ze hongerig en moegestreden op de voltrekking van haar vonnis. Alleen een ontsnapping uit de kelder kan haar redden van een wisse dood. Aan jullie de zware taak om de aanwijzingen te ontrafelen en de sleutel van haar martelkelder te bemachtigen.

Vind de verborgen sleutel en ontsnap aan de vloek!


Merlin's Magic

In de donkere hoeken van Merlijn's kelder heeft een groot mysterie zich ontvouwen. Door een ongelukkig toeval is Merlijn vast komen te zitten in de dichtstbijzijnde spiegel, waarin zijn krachtige magie nu gevangen zit. Zijn trouwe sneeuwuil is ontroostbaar en heeft jullie hulp nodig om Merlijn te bevrijden. Gelukkig hebben de levende schilderijen van Merlijn alles gezien, en zij zullen jullie leiden op dit epische avontuur.


Human VS A.I.

Ontdek de ultieme sensatie die niet zomaar een escape room is, maar een ongekend avontuur! Onze Escape Box tilt het concept naar nieuwe hoogten en laat je een unieke ervaring beleven zoals nooit tevoren. Duik in de spanning terwijl de ruimte om je heen een cruciale rol speelt bij het oplossen van uitdagende puzzels. Ben jij klaar voor deze rollercoaster van technologische spanning en keuzes die de wereld kunnen veranderen? Ook in battle modus te spelen als je met meer dan 4 personen reserveert.


Wie is de ...? (2,5 uur)

Je kent het populaire tv-programma "Wie is de ...?” waarschijnlijk wel. Binnen een team wat je denkt te kunnen vertrouwen zit een ... Iemand die opzettelijk, maar ongemerkt opdrachten laat mislukken. Maar hoe kom je achter de identiteit van de ...?


Wie is de ...? Finale spel en prijsuitreiking (30 min.)

Alle teams zijn binnen en de scores van de teams kunnen opgeteld worden… De prijsuitreiking begint. Wie is de ...? Welk team heeft de opdrachten het beste uitgevoerd? Welke ... is de winnaar? Welk team is de winnaar? 

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 46,31
€ 53,75
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 44,66
€ 51,75
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 43,01
€ 49,75
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 42,18
€ 48,75
12

Prijzen van de escape room verschillen per groepsgrootte.

Gemiddelde beoordeling
8.8
6 reviews
Uitje: 9.7
Service: 8.7
Horeca: 8.3
Locatie: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.3
Personeel: 9.0
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Wendy Franken/ mevrouw Joosen
Datum: 26-11-2016
Locatie: Den Bosch
wij hadden een vrijgezellenfeest met 18 dames. De hele dag was geweldig, de bruid heeft genoten. Den Bosch is een geweldige stad en het was heel leuk om in die stad Wie is de mol te spelen. iedereen was heel fanatiek en we hebben veel gelachen. Tussendoor even koffie met een bossche bol zodat we weer klaar waren voor de escape rooms. Ook dit was top. Al met al een hele leuke dag gehad, iedereen had genoten. Een echte aanrader dus!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.3
Bedrijf / gezelschap: Neven en Nichten familie De Kok
Datum: 31-10-2015
Locatie: Den Bosch
Het was een hele leuke dag met twee heel leuke activiteiten. De escaperooms waren echt het hoogtepunt. Ik hou van Holland een prima afsluiter, maar wat beleving betreft wel wat minder dan de entourage van beide escaperooms. De dames waren bijzonder enthousiast en behulpzaam en alles verliep bijzonder soepel.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Bedrijf / gezelschap: AXI BV
Datum: 15-04-2015
Locatie: Den Bosch
Gezellige dag uit met collega's. Eerst de escape room, vervolgens het centrum van Den Bosch verkend door het spel Wie is de Mol.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Datum: 11-04-2015
Locatie: Den Bosch
Wij hebben een geweldige dag gehad, we zijn goed ontvangen en hebben veel plezier gehad.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.3
Datum: 14-03-2015
Locatie: Den Bosch
Om te beginnen: we hebben een erg leuke dag gehad. De medewerkers waren bijzonder vriendelijk. We vonden het allemaal wel wat rommelig: de spelleiding was niet op tijd op de locaties (bij wie is de mol), had af en toe warrige uitleg en leek ook niet geheel op de hoogte te zijn van de regels. Ook bij het afspreken van de eindtijd was ze niet helder. Ze was wel vriendelijk. De vragenlijst om de mol te bepalen was ook wel erg standaard. In een groep van 8 mannen is eigenlijk iedereen boven de 1.75m en heeft een grotere schoenmaat dan 40 bijvoorbeeld. Wanneer hier wat meer aandacht aan wordt besteed (door bijvoorbeeld de deelnemers een korte lijst over zichzelf te laten invullen, zodat het wat meer maatwerk wordt) zorgt voor meer spanning.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Toegang tot de escape room en keuze uit 4 kamers 
  • Consumptie tijdens de pauze
  • Spelmateriaal Wie is de ...? 
  • Camera voor onderweg  
  • Finalespel en prijsuitreiking voor de beste mol en beste groep

Bijzonderheden

Escape room:

  • Vaste starttijden escape room: 10:00 uur - 11:30 uur - 13:00 uur - 14:30 uur - 16:00 uur - 17:30 uur - 19:00 uur - 20:30 uur - 22:00 uur - 23:30 uur
  • Vaste starttijden escape box: 09:30 uur - 11:00 uur - 12:30 uur - 14:00 uur - 15:30 uur - 17:00 uur - 18:30 uur - 20:00 uur - 21:30 uur - 23:00 uur
  • Geef bij je reservering de kamer voorkeur en starttijd aan
  • Alle escape rooms zijn ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan. 

Voorbeeld dagindeling

12.45 - 13.00 uur Uitleg Escape room
13.00 - 14.00 uur Spelen Escape room
14.15 - 14.45 uur Pauze incl. consumptie
15.00 - 15.15 uur Uitleg Wie is de ...?
15.15 - 17.30 uur Spel Wie is de ...?
17.30 - 18.00 uur Prijsuitreiking
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Great Company Battle in Den Bosch
"Spelleiders waren netjes op tijd, keurig uitleg en voorbereiding afronding met beker was een succes (en de bubbels voor de organisatie ;))! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes