Steppen - Lunch - Party & Co Steppen - Lunch - Party & Co
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Op de step verkent u de bezienswaardigheden van Den Bosch. Na een lekkere lunch ga je het hilarische spel Party & Co spelen, met de binnenstad als speelbord. Een hilarisch spel wat een gegarandeerd succes zal zijn!


10.00 – 11.00 Ontvangst met een consumptie

Deze dag begint met een drankje op een gezellige locatie in het centrum van Den Bosch.


11.00 – 13.00 Steppen

De step is een ideaal vervoersmiddel om op een snelle manier veel van de stad te zien. Er is geen oefening voor nodig en je hebt een leuk dagje uit in de buitenlucht. In groepjes vertrek je op eigen gelegenheid vanuit het centrum van Den Bosch. Daarbij heb je keuze uit verschillende steproutes op papier, zoals een tocht langs de highlights van de stad of toch een rustige tocht door de mooie natuur.


Tip:

Je kunt er ook voor kiezen om een stepspeurtocht te doen (+ € 4,- per persoon).

Met deze tocht gaan jullie in groepjes op pad en krijgen een route mee die langs de hoogtepunten van de stad gaat. Onderweg moet je verschillende vragen beantwoorden over deze bezienswaardigheden. Na een ruime 2 uur kom je weer bij de startlocatie aan, waar de opdrachten worden nagekeken en de winnaars een leuke prijs krijgen!


13.00 – 14.00 Lunch

Na deze sportieve activiteit zal je wel honger hebben. Daarom hebben wij een lekkere lunch geregeld voordat het hilarische middagprogramma van start gaat.


14.00 – 17.00 Party & Co

Met een plattegrond en smartphone gaan jullie in teams de stad in om zoveel mogelijk party punten te verzamelen. Je komt in de binnenstad verschillende mooie locaties tegen waar je opdrachten dient uit te voeren. Worden deze goed uitgevoerd binnen de tijd, dan verdien je party punten! Let op want de grammafoonplaten zijn net als in het echte spel de meeste punten waard.


Wat zijn de opdrachten?

De verschillende thema's zijn: City&co, hierbij krijg je vragen over de stad. Quiz&co zullen er algemene vragen gesteld worden. Bij Uitbeeld&co ga je een situatie uitbeelden en moet dit gefotografeerd worden. De begeleider zal de foto gelijk gaan beoordelen. Of ga je voor Crazy&co? Hierbij krijg je gekke opdrachten die in een foto vastgelegd moeten worden. Ga deze hilarische strijd aan en haal alles uit de kast om party punten te scoren!


Prijsuitreiking incl. consumptie

Achteraf gaan jullie in een zaaltje onder het genot van een drankje de uitslag bekijken. Tijdens de prijsuitreiking krijgen jullie ook de foto's te zien die tijdens het spel zijn gemaakt. Dit staat garant voor heel veel lol en vertier.

Bij de prijsuitreiking zit ook een drankje.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 56,03
€ 65,00
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 53,55
€ 62,00
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 51,08
€ 59,00
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met een consumptie
  • Goede en uitgebreide uitleg 
  • Keuze uit verschillende steproutes op papier
  • Huur van de step 
  • Lekkere lunch
  • Uitgebreide uitleg van het spel Party & Co 
  • Party & Co plattegrond
  • Smartphone
  • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team van Party & Co incl. een consumptie
  • 2x flesje drinken voor onderweg

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape Room
"We hebben met zijn vieren erg genoten van de Da Vince Code ruimte. Het was best pittig om de opdrachten te zoeken en op te lossen. Dus gelukkig niet te makkelijk. We hadden na afloop het gevoel echt iets gepresteerd te hebben. Kortom, wij vonden het een superuitje. Raden het iedereen aan! Hartelijke groeten uit Den Bosch, Véronique van Erp "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke