Fietsen (met puzzelen) in Den Bosch Fietsen (met puzzelen) in Den Bosch
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Een sportieve activiteit waarmee je veel van Den Bosch zult zien. Een leuk uitje in de frisse buitenlucht.

Je start midden in het centrum van Den Bosch. Hier staat om te beginnen de koffie en thee voor je klaar. Daarna ga je op de fiets om deze mooie stad in Brabant te bezichtigen. 


De verschillende fietstochten in Den Bosch


1. Fietstocht Den Bosch

Je wil alles weten over deze prachtige stad? Als je klaar bent met deze route weet je zéker alles over Den Bosch. Je komt langs de eeuwenoude stadswallen en het prachtige fort de Citadel. 
Ook zie je nog het mooiste stukje natuur van Den Bosch, namelijk het natuurgebied de Bossche broek. 


2. Fietstocht over de Vughtse heide & plassen

Zet je gedachten even helemaal op nul en geniet van de prachtige omgeving van Den Bosch. Je fietst door een mooie Vughtse villawijk en over de Vughtse Heide. Onderweg zie je Nationaal Monument kamp Vught. Het meer De IJzeren Man is zeker de moeite waard om rond te fietsen.


3. Haverlij & dijken fietstocht

Je fietst door de indrukwekkende woonwijk de Haverlij. Kijk je ogen uit in de wijken die als kastelen zijn gebouwd! Geniet van de prachtige natuur rond het Engelermeer. Over de dijken van Engelen fiets je terug naar hartje van Den Bosch.


4. Puzzeltocht: (+ €4,00 p.p.)

Klaar om te vertrekken? Je krijgt van ons een kaart met vragen mee. Zorg voor de goede antwoorden en de route wordt duidelijk. De route zal je langs de highlights van Den Bosch leiden en laat je de mooiste plekjes zien.


Puzzeltocht prijsuitreiking

Voor het beste team staat aan het eind een mooie verrassing klaar.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 21,43
€ 25,25
10
Gemiddelde beoordeling
10.0
1 review
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 9.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: ProRail
Datum: 30-06-2017
Locatie: Den Bosch
Een super fiets (Granville) gekregen waar we heerlijk op hebben gefietst. We hebben een hele mooie tocht uitgestippeld via De Ijzeren Man en erg genoten daarvan. De flesjes drinken erbij waren een welkome verfrissing onderweg.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Incl. 1 consumptie
  • Goede en uitgebreide uitleg en huur van de fiets
  • Keuze uit verschillende routes
  • Flesje drinken voor onderweg

Bijzonderheden

  • Puzzeltocht: + €4,00 p.p.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Koe schilderen
"Het was een heel gezellige dag met 2 gezellige meiden als personeel. Horeca werd ondertussen goed verzorgd."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke