DoeDenbosch
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS 1086
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING

Uitjes in Den Bosch

Uitjes in Den Bosch zijn de perfecte kennismaking met de stad. Het is leuk om een uitje te organiseren met het gezin. Of een gezellig uitje met het bedrijf of een vriendengroep. Doe Den Bosch heeft meer dan 50 leuke uitjes in Den Bosch om uit te kiezen. Een groot aantal uitjes zijn ook nog eens te boeken vanaf 3 personen. Je kan zo zelfs voor het gezin een leuke dag samenstellen met de professionele hulp van Doe Den Bosch.

  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte
268 uitjes gevonden
Filter de uitjes

Maak kennis met de stad met leuke uitjes in Den Bosch

We hebben verschillende leuke uitjes in Den Bosch die je altijd kan boeken! Onze leuke activiteiten kan je zowel doordeweeks als in het weekend boeken. Dit maakt het perfect voor een dagje Den Bosch of een korte vakantie in eigen land. Een sportieve leuke manier om bijvoorbeeld kennis te maken met de stad is om steppend het centrum te verkennen. Of wil je graag met het gezin een sportieve middag organiseren? We hebben verschillende sportieve activiteiten die je met begeleiding al vanaf een paar personen kan doen.


Teambuilding uitjes in Den Bosch

Ga je met het team een dagje naar Den Bosch? Wij organiseren leuke uitjes in ‘s-Hertogenbosch om er een geslaagde dag van te maken. We hebben verschillende teambuilding uitjes waar je al vanaf 3 personen aan kan deelnemen. Zelfs als je met een klein team op stap gaat, maken wij er een leuke interactieve dag van. Maar ook grotere teams kunnen bij ons terecht, zelfs groepen tot 500 personen! Doe Den Bosch verzorgt tijdens de dag de professionele begeleiding, zodat het zeker weten een geslaagde dag wordt. 


Boek de leukste uitjes in ’s-Hertogenbosch

Van een vrijgezellenfeestje tot teamuitje wij hebben de leukste uitjes in ‘s-Hertogenbosch. Van een interactieve VR experience tot een speurtocht in de stad. We zorgen ervoor dat je op een leuke manier met de stad gaat kennismaken. Daarbij organiseren we de uitjes ook nog eens binnen elk budget. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave. 

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte