DoeDenbosch
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS 1081
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING

Dagje weg Den Bosch

Dagje uit Den Bosch wordt extra speciaal met DoeDenBosch. Je kan bij ons terecht voor originele veelzijdige uitjes in de regio Den Bosch. Of je nu een rondvaart wilt maken, een workshop wilt volgen of een bierproeverij wilt bezoeken, wij bieden de leukste dagjes uit! Uiteraard boek je deze uitjes allemaal in de stad Den Bosch.

  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte
268 uitjes gevonden
Filter de uitjes

Organiseer een dagje uit Den Bosch met de familie

Een dagje uit Den Bosch wordt extra gezellig als jullie leuke activiteiten gaan ondernemen in de stad. Van sportieve fun tot een toer door de stad met sightseeing. Wij zorgen ervoor dat jullie Den Bosch dagje uit volledig verzorgd is.


Actief dagje uit Den Bosch

Hou je wel van een uitdaging tijdens een dagje uit Den Bosch? Maak er een actief dagje uit Den Bosch van en ga met elkaar de strijd aan. Denk aan een puzzeltocht door de stad op de fiets. Of speel reuzen hockey en darts tegen elkaar in het park. Wij maken er echt een leuk dagje van.


Voor iedereen een gezellig dagje uit Den Bosch

Geniet van de leukste uitjes tijdens een dagje weg in Den Bosch. Kies bijvoorbeeld voor een spannende escape room met je beste vrienden, een Workshop Bossche Bollen maken met je familie in de binnenstad van Den Bosch of speel een van onze uitdagende citygames! Naar welke activiteit in Den Bosch je ook op zoek bent, je vindt het in ons uitgebreide aanbod van uitjes.


Een volledig verzorgde dag Den Bosch maak je af met een lunch of diner

Wil je een volledig ontzorgde dag organiseren in Den Bosch? Voeg dan een heerlijke lunch, diner of walking dinner toe aan je dagje weg. Op onze uitjespagina zie je welke activiteiten te combineren zijn met een lunch, diner of zelfs walking dinner.


Den Bosch dagje uit laten organiseren

Er zijn meer dan 50 activiteiten waar je uit kan kiezen bij een dagje uit Den Bosch. Dankzij professionele begeleiding zorgen we voor sfeer en gezelligheid. Binnen elk budget kunnen we een dagje uit Den Bosch organiseren. Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan via onze website.


Reserveer direct je favoriete activiteit!

Wil je er zeker van zijn dat je een dagje weg kunt in Den Bosch op de door jou gewenste datum? Reserveer dan direct jouw favoriete activiteit via onze website. Als je meer wilt weten over onze activiteiten of over de mogelijkheden, kun je ons altijd bellen via 073 614 89 72.


Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte