Den Bosch
Workshops
Reset

Workshop Den Bosch

In Den Bosch kun je diverse workshops volgen. Bij koe schilderen beschilder je een kunstkoe en neem je je creatie mee naar huis. De Bossche bollen workshop laat je je eigen Bossche bol maken en opeten na een quiz. Met de bierproeverij- tapcursus ontdek je speciaalbieren en leer je tappen. Deze workshops zijn geschikt voor groepen en kunnen worden gecombineerd met activiteiten zoals solex rijden, stadswandelingen en rondvaarten.

21 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Koe schilderen workshop

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je onder professionele begeleiding een kleine kunstkoe beschildert. Na de activiteit mag je het kunstwerk, mee naar huis nemen.

  • Duur: 1 uur en 30 minuten
  • Vanaf € 21,49 per persoon (excl. btw)

Bossche bollen workshop

Voor liefhebbers van zoetigheid is er de mogelijkheid om je eigen Bossche bol te maken na een leuke quiz over dit heerlijke lekkernij. Je krijgt begeleiding en mag de Bossche bollen natuurlijk eten.

  • Duur: 1 uur
  • Vanaf € 19,60 per persoon (excl. btw)

Bierproeverij- tapcursus

Ontdek de wereld van speciaalbieren en leer bier tappen als een professional. Je mag 3 heerlijke bieren proeven, terwijl je meer leert over de herkomst.

  • Duur: 1 uur
  • Vanaf € 15,70 per persoon (excl. btw)

De workshops in Den Bosch zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepsuitjes. Ook kun je terecht voor een uniek bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Koe schilderen Den Bosch
Bossche bollen workshop Den Bosch
Bierproeverij-Tapcursus Den Bosch

Workshop Den Bosch combineren

Je kunt de workshops in den Bosch ook combineren met een van onze andere activiteiten. Zo maak je de dag nog langer. Ga solex rijden, maak een stadswandeling of rondvaart. Liever een van onze andere activiteiten combineren? Neem dan contact op.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ludieke stadswandeling - Diner - Escape Game: El Dorado
"Wat een heerlijke middag hebben wij gehad in Den Bosch. Echt een aanrader :). Ondanks dat wij een internationaal gezelschap hadden was het voor iedereen even leuk. De hele groep werd er ook echt bij betrokken. Verrassend leuk! O ja, en dat het regende maakte dus helemaal niet uit, zoveel plezier hadden we ;)"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes