Den Bosch
Vaartochten
Reset

Rondvaart Den Bosch

Geniet van een 50 minuten durende rondvaart over de schilderachtige Binnendieze in Den Bosch. Onze schipper/gids deelt interessante verhalen over de geschiedenis en de binnenstad. Je vaart in luxe boten met prachtig uitzicht en verkent de historische vestingstad, inclusief stadswallen, bastions en de Citadel. Geschikt voor diverse groepen en makkelijk te combineren met andere activiteiten voor een volledige dag of middag plezier.

8 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema
vaartocht binnendieze


Dit kun je verwachten van de rondvaart in Den Bosch

De boottocht duurt ongeveer 50 minuten, over de Binnendieze. Tijdens het varen zie je de mooiste plekjes van de stad. Onze schipper/gids zal tijdens de tocht meer vertellen over de geschiedenis en over de binnenstad van s hertogenbosch.


Onze boten tijdens de vaartocht

We varen met een luxe en ruime salonboot met een toilet aan boord. Je kunt makkelijk uit onze grote ramen kijken, zodat je altijd een prachtig uitzicht hebt. Ook maken we gebruik van sloepen als het weer dit toelaat. Dan kan je genieten van de zon, terwijl de bruisende stad verkend. Al onze boten zijn fluisterboten, zodat je niet in de herrie zit.


De historische vaarroute tijdens de rondvaart

We varen een historische route tijdens de boottocht. Je vaart door de oude vestingstad heen. Geniet van de rijke historie en prachtige bouwwerken zoals de gerestaureerde stadswallen, bastions en Citadel (de oude dwangburcht). Tijdens de tocht vertelt de gids alles over de geschiedenis van de Binnenstad.

Rondvaart in Den Bosch voor elke gelegenheid en groep

Onze rondvaarten zijn geschikt voor jong en oud en je hoeft niet goed ter been te zijn. Hierdoor kan iedereen meevaren. Ga mee met een kring vrienden, je familie, collega's of vrijgezellen.

Rondvaart combineren

Onze rondvaarten kun je makkelijk combineren met een ander uitje, zodat je een hele dag of middag kunt vullen. Bijvoorbeeld met een wandeling, een workshop, escape room of een citygame. Liever met een van onze andere uitjes combineren? Neem dan contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Steppen - Drankje - Vaartocht Binnendieze
"Hele leuke dag gehad. Bossche bol en lunch waren goed verzorgd. Lokatie is minder gezellig en sfeervol. Is een bar en de lucht van oud bier van de vorige avond wel heel aanwezig. Personeel was wel erg vriendelijk. Helaas konden we in deze periode geen boottocht meer maken, maar we komen zeker een keer terug. Wellicht met een groep voor een leuke activiteit."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes