Weekendarrangement: Ontdek Den Bosch! Weekendarrangement: Ontdek Den Bosch!
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

DoeDenBosch.nl biedt een actief en cultureel weekendarrangement aan in samenwerking met Hotel Central. 

Op een gezellige en ontspannen manier maakt u kennis met dé cultuurstad van Nederland: Den Bosch!


Dag 1:

Ontvangst met consumptie en gebak (30 min.)

Na het inchecken in Hotel Central worden jullie op een andere locatie in de binnenstad ontvangen met een kop koffie of thee en een échte Bossche lekkernij, namelijk dé Bossche bol!


Da Vinci Code (2 uur en 15 min.)

De kluis die midden in de stad staat is een familieschat. De code is jarenlang geheim gebleven maar vandaag ga jij de kluis kraken. Dit doe je niet alleen, want de laatste overgebleven persoon van de familie is de kluizenaar, hij gaat je helpen!


De code zit verstopt in historische gebouwen door heel Den Bosch. Eén fout met het team zal jullie op een ander spoor zetten…..en misschien is de inhoud van de kluis dan niet voor jou!

De kluizenaar gaat jullie hierbij helpen en op de aangegeven plekken ga je verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Maar let op, dit kan alleen als je op de juiste plek bent! Door middel van dit spannende stadsspel leer je veel weetjes over de binnenstad van Den Bosch en komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad.


Hebben jullie alle opdrachten van de kluizenaar goed uitgevoerd? Is het gelukt om de code te verzamelen?


Ren nu zo snel mogelijk naar het beginpunt! Het eerste team dat de kluis bereikt met de juiste code, mag de kluis kraken… Houd je de inhoud zelf of geef je deze terug aan de kluizenaar?


Da Vinci Code prijsuitreiking (15 min.)

Voor het beste team hebben we een mooie prijs klaarliggen als het jullie lukt om de code te kraken!


Borrelarrangement (1 uur)

Na dit spannende spel en de culturele wandeling door de stad, is het tijd voor een lekker drankje. Bijkletsen over de eerste indrukken die jullie hebben opgedaan onder genot van fris, bier of wijn.


Driegangendiner (2 uur)

Na het borrelarrangement kunnen jullie kiezen of jullie direct aan tafel willen of nog even willen opfrissen in het hotel. Uiteraard nemen we tijdens het reserveren graag met u door om hoe laat u aan tafel wilt.


Eén ding is zeker, na deze actieve dag geniet u in het hotel van een welverdiend driegangendiner. Wie weet gaat u daarna nog op eigen gelegenheid een drankje doen in de sfeervolle binnenstad en gaan zelfs de voetjes nog even van de vloer…


Dag 2:


Je eigen Bossche bol maken (1 uur)

Vandaag leren jullie hoe je je eigen Bossche bol kunt maken. Onze begeleider geeft een duidelijke uitleg, maar doet eerst een kennistest met jullie. Op een speelse manier leren jullie tijdens de korte quiz meer over de Bossche bol. Wie heeft de meeste kennis over deze lekkernij?


Met het recept, professioneel keukengerei en de nodige ingrediënten gaan jullie vervolgens zelf aan de slag. Slagroom kloppen, chocolade smelten…


Smaakt jouw eigen gemaakte Bossche bol beter als die van gisteren?

Met een lekkere kop koffie of thee erbij wordt het optimaal genieten! 


Rondvaart Binnendieze (1 uur)

Tijdens het spelen van de Da Vinci Code hebben jullie de binnenstad te voet gezien. Nu gaan jullie Den Bosch van een hele andere kant bekijken, namelijk vanaf het water. In kleine fluisterbootjes vaar je namelijk onder de stad door! De schipper vertelt ondertussen alles over de rijke geschiedenis van de Binnendieze.


Lekkere lunch (1 uur)

Hebben jullie al trek gekregen? Dat komt goed uit! Er staat een heerlijke lunch voor jullie klaar.Na de lunch is het georganiseerde programma afgelopen en kunt u natuurlijk nog op eigen gelegenheid de binnenstad bezoeken.

Aantal pers. Incl. BTW
4 € 213,00 per persoon
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

 • Ontvangst met koffie en gebak
 • Enthousiaste begeleiding 
 • Tablets en overige benodigdheden
 • Flesje drinken voor onderweg
 • Prijsuitreiking bij de Da Vinci Code
 • 3/4 bier, fris of wijn
 • Driegangendiner bij Hotel Central
 • Enthousiaste begeleiding
 • Consumptie bij de Bossche bol
 • Historische vaarroute over de Binnendieze
 • Begeleiding en historische uitleg van de schipper
 • Lunch Soep & Sandwich
 • 1x overnachting bij Hotel Central o.b.v. 2-persoonskamer 

Bijzonderheden

 • Dit weekendarrangement is te boeken vanaf 4 personen!
 • In de maanden juli en augustus kunnen wij de overnachting tegen een extra scherp tarief aanbieden, vraag naar de precieze voorwaarden!

Voorbeeld dagindeling

DAG 1
14.00 - 14.30 uur Ontvangst consumptie en gebak
14.45 - 15.00 uur Uitleg Da Vinci Code
15.00 - 17.00 uur Spel Da Vinci Code
17.00 - 17.15 uur Prijsuitreiking
17.30 - 18.30 uur Borrelarrangement
18.45 - 20.45 uur Driegangendiner
DAG 2
10.30 - 11.15 uur Je eigen Bossche bol maken
11.15 - 11.30 uur Bossche bol incl. consumptie
11.45 - 12.45 uur Rondvaart door de Binnendieze
13.00 - 14.00 uur Lunch
Ook leuk
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke