Escape Game: Save The World - The Phone Escape Game: Save The World - The Phone
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Hou jij van een uitdaging? Deze dag staat namelijk in het teken van uitdagingen. Medisch onderzoeker Alex Porter heeft vergif in de wereld losgelaten en het is aan jullie om de wereld te redden van de ondergang. Vervolgens moet door middel van opdrachten Mister X worden opgespoord. Twee verschillende spannende en uitdagende spellen die zowel binnen als buiten plaatsvinden en in het teken staan van puzzels, raadsels en opdrachten.

Lukt het je om Mister X te vinden en met tegengif de wereld te redden?


Escape Game Save The World (1 uur en 45 min.)

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


Escape Game Save The World is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waarbij de wereld op het spel staat. Door middel van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de mysterieuze code ontrafeld worden, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. Onder genot van een drankje zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van puzzels. Slechts één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?


Consumptie (1 uur)

Even bijkomen en bijpraten van het eerste uitje deze dag voordat we verder gaan met het spannende The Phone game.


The Phone (3 uur)

Het begin met één telefoontje…

Stel je voor: jullie doen mee aan een leuk stadsspel in Den Bosch. Terwijl jullie nietsvermoedend zitten te wachten, gaat je telefoon af. Iedereen schudt zijn hoofd ‘niet mijn telefoon’. Jouw telefoon blijft maar gaan en de spanning stijgt. Neem jij hem op?


Zodra je de telefoon beantwoordt, start de klok. Mister X heeft jullie gevonden en hij daagt jullie uit om hem op te sporen. Bereid je voor op een meeslepende race tegen de klok, waarin niets is wat het lijkt. De jacht op Mister X kan beginnen!


Waar is Mister X?

Om Mister X te vinden, gaan jullie opdrachten uitvoeren in het centrum van Den Bosch. Om geen sporen na te laten, geeft hij jullie de opdrachten via de telefoon door. Bij elke juist uitgevoerde opdracht verdien je tijd en krijg je een hint over de schuilplaats van Mister X. Vinden jullie hem op tijd, dan spelen jullie de laatste ronde voor de ultieme winst. Zorg dus dat je genoeg seconden verdient voor deze zinderende slotronde.


Stadsspel The Phone is een super spannend spel waarin van alles kan gebeuren. Wees overal op voorbereid en beleef een geweldig avontuur.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 55,55
€ 66,75
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 52,25
€ 62,75
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 48,94
€ 58,75
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 47,29
€ 56,75
12
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding
  • Tablet per team
  • Alle benodigdheden voor de puzzels en raadsels
  • Prijs voor het winnende team bij Escape Game Save The World
  • Consumptie tussendoor
  • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team bij The Phone

Bijzonderheden

  • Escape Game Save The World is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
  • Als je The Phone wilt winnen, vergeet dan je smartphone niet en zorg voor een volle batterij!

Voorbeeld dagindeling

14.30 - 14.45 uur Uitleg Escape Game Save The World
14.45 - 16.00 uur Spel Escape Game Save The World
16.00 - 16.15 uur Prijsuitreiking
16.30 - 17.30 uur Consumptie
17.45 - 18.00 uur Uitleg The Phone
18.00 - 20.30 uur Spel The Phone
20.30 - 20.45 uur Prijsuitreiking
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bossche bollen workshop - Escape room
"We hebben een heerlijke, gezellige en ontspannen dag beleefd. Was erg leuk om te doen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes