Weekendarrangement: Ontdek Den Bosch! Weekendarrangement: Ontdek Den Bosch!
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

DoeDenBosch.nl biedt een actief en cultureel weekendarrangement aan in samenwerking met Hotel Central. 

Op een gezellige en ontspannen manier maakt u kennis met dé cultuurstad van Nederland: Den Bosch!


Onderstaande tijden zijn ter indicatie.


Dag 1:

14:00 – 14:30 uur Ontvangst met consumptie en gebak

Na het inchecken in Hotel Central worden jullie op een andere locatie in de binnenstad ontvangen met een kop koffie of thee en een échte Bossche lekkernij, namelijk dé Bossche bol!


14:30 – 16:45 uur Da Vinci Code

De kluis die midden in de stad staat is een familieschat. De code is jarenlang geheim gebleven maar vandaag ga jij de kluis kraken. Dit doe je niet alleen, want de laatste overgebleven persoon van de familie is de kluizenaar, hij gaat je helpen!


De code zit verstopt in historische gebouwen door heel Den Bosch. Eén fout met het team zal jullie op een ander spoor zetten…..en misschien is de inhoud van de kluis dan niet voor jou!

De kluizenaar gaat jullie hierbij helpen en op de aangegeven plekken ga je verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Maar let op, dit kan alleen als je op de juiste plek bent! Door middel van dit spannende stadsspel leer je veel weetjes over de binnenstad van Den Bosch en komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad.


Hebben jullie alle opdrachten van de kluizenaar goed uitgevoerd? Is het gelukt om de code te verzamelen?


Ren nu zo snel mogelijk naar het beginpunt! Het eerste team dat de kluis bereikt met de juiste code, mag de kluis kraken… Houd je de inhoud zelf of geef je deze terug aan de kluizenaar?


16:45 – 17:00 uur Da Vinci Code Prijsuitreiking

Voor het beste team hebben we een mooie prijs klaarliggen als het jullie lukt om de code te kraken!


17:00 – 18:00 uur Borrelarrangement

Na dit spannende spel en de culturele wandeling door de stad, is het tijd voor een lekker drankje. Bijkletsen over de eerste indrukken die jullie hebben opgedaan onder genot van fris, bier of wijn.


19:00 – 21:00 uur Driegangendiner

Na het borrelarrangement kunnen jullie kiezen of jullie direct aan tafel willen of nog even willen opfrissen in het hotel. Uiteraard nemen we tijdens het reserveren graag met u door om hoe laat u aan tafel wilt.


Eén ding is zeker, na deze actieve dag geniet u in het hotel van een welverdiend driegangendiner. Wie weet gaat u daarna nog op eigen gelegenheid een drankje doen in de sfeervolle binnenstad en gaan zelfs de voetjes nog even van de vloer…


Dag 2:


10:30 – 11:30 uur Je eigen Bossche bol maken

Vandaag leren jullie hoe je je eigen Bossche bol kunt maken. Onze begeleider geeft een duidelijke uitleg, maar doet eerst een kennistest met jullie. Op een speelse manier leren jullie tijdens de korte quiz meer over de Bossche bol. Wie heeft de meeste kennis over deze lekkernij?


Met het recept, professioneel keukengerei en de nodige ingrediënten gaan jullie vervolgens zelf aan de slag. Slagroom kloppen, chocolade smelten…


Smaakt jouw eigen gemaakte Bossche bol beter als die van gisteren?

Met een lekkere kop koffie of thee erbij wordt het optimaal genieten! 


12:00 – 13:00 uur Rondvaart Binnendieze

Tijdens het spelen van de Da Vinci Code hebben jullie de binnenstad te voet gezien. Nu gaan jullie Den Bosch van een hele andere kant bekijken, namelijk vanaf het water. In kleine fluisterbootjes vaar je namelijk onder de stad door! De schipper vertelt ondertussen alles over de rijke geschiedenis van de Binnendieze.


13:15 – 14:15 uur Lekkere lunch

Hebben jullie al trek gekregen? Dat komt goed uit! Er staat een heerlijke lunch voor jullie klaar.Na de lunch is het georganiseerde programma afgelopen en kunt u natuurlijk nog op eigen gelegenheid de binnenstad bezoeken.

Aantal pers. Incl. BTW
4 € 213,00 per persoon
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Wij zijn weer vanaf 1 juni open. Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter regel ivm het Coronavirus?

Om de veiligheid van onze medewerkers én onze klanten te kunnen waarborgen, hanteren wij een aantal veiligheidsregels gedurende het Coronavirus.

Wij vragen je om de veiligheidsregels in acht te nemen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Om te zien welke uitjes coronaproof zijn klik hier.


Buitenactiviteiten:

- We spelen onze citygames in kleinere teams dan normaal. Maximaal met 4 personen door de stad heen lopen, steppen etc. en zorgen dat je onderling 1,5 meter afstand behoudt. 

- Er is duidelijk aangegeven waar iedereen moet wachten en er is zo weinig mogelijk contact met de begeleider.

- Er is genoeg desinfectie handspray voor elke deelnemer.

- Alle gebruikte materialen worden grondig schoongemaakt. 


Binnenactiviteiten:

- We zorgen dat de 1,5 meter gewaarborgd wordt zoveel als dat kan. We werken veel met horecapartijen samen en volgen de regels van deze partij. 

- Maximaal 30 personen in één ruimte indien de 1,5 meter aangehouden kan worden.  

- In onze escape rooms en vr adventure gaan minder mensen als normaal omdat we anders de 1,5 meter niet kunnen garanderen. 

- De ruimte wordt meerdere keren schoongemaakt en er is overal een mogelijkheid om je handen te wassen.

Bij dit uitje inbegrepen

 • Ontvangst met koffie en gebak
 • Enthousiaste begeleiding 
 • Tablets en overige benodigdheden
 • Flesje drinken voor onderweg
 • Prijsuitreiking bij de Da Vinci Code
 • 3/4 bier, fris of wijn
 • Driegangendiner bij Hotel Central
 • Enthousiaste begeleiding
 • Consumptie bij de Bossche bol
 • Historische vaarroute over de Binnendieze
 • Begeleiding en historische uitleg van de schipper
 • Lunch Soep & Sandwich
 • 1x overnachting bij Hotel Central o.b.v. 2-persoonskamer 

Bijzonderheden

 • Dit weekendarrangement is te boeken vanaf 4 personen!
 • In de maanden juli en augustus kunnen wij de overnachting tegen een extra scherp tarief aanbieden, vraag naar de precieze voorwaarden!
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Stepspeurtocht in Den Bosch
"Het was erg gezellig . De spelletjes tussendoor waren leuk en er was ook ruimte om te kletsen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke