Walk Together Walk Together
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Interactief spel in coronatijd

Werk je al weken of maanden thuis vanuit je zolderkamertje en wil je graag weer naar buiten? Mis jij het contact met je collega’s ook zo erg? Dan hebben wij een uitje dat perfecte uitje voor jou, Walk Together! Het ultieme interactieve spel van deze coronatijd. In dit spel worden jij en je collega’s verdeelt in teams en zullen tegen elkaar spelen. Maar fysiek zitten jullie natuurlijk veilig op afstand en allemaal thuis, want de maatregel blijft: werk zoveel mogelijk thuis.


Punten scoren door buiten te wandelen

In Walk Together is het doel om punten te scoren doormiddel van het uitvoeren van verschillende opdrachten en het beantwoorden van vragen. Maar wat maakt dit spel nu zo bijzonder? Je speelt het niet vanuit je luie stoel achter je bureau! 


Nee om een opdrachten te kunnen doen dien je buiten te gaan wandelen. Deze app maakt gebruik van de stappenteller op je telefoon en ziet precies wanneer jij het juiste aantal stappen hebt gezet. Heb je genoeg stappen gezet dan ontvang jij met je team een batch. Met deze batch kun jij een van de vele opdrachten openen! 


Overleg met je teamgenoten welke opdracht een ieder gaat uitvoeren. Doordat je moet blijven wandelen om opdrachten te kunnen openen blijft iedere deelnemer actief. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, video vragen, foto opdrachten en ludieke raadsels met allemaal verschillende thema’s.


Wie is de winnaar?

Het team dat de meeste punten scoort is aan het einde te zien op het leaderboard. Dus kom achter je bureau vandaan, sta op uit je luie stoel en roep je collega’s bij elkaar voor dit interactieve teambuildingsspel. 


Maak je spel nog leuker met: 

- Een op maat gemaakt spel, kies je eigen thema met vragen en opdrachten over het bedrijf (informeer naar de mogelijkheden en kosten)
- Speel 1,5 á 2 uur of verdeel het over meerdere dagen zodat je collega’s elke dag in de week even naar buiten moeten om te spelen. 


Speel dit spel met je eigen afdeling vanaf 8 personen of je hele bedrijf tot wel 1000 medewerkers.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 20,66
€ 25,00
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke