Big Shoes Voetbal - VR Escape Game - Borrel Big Shoes Voetbal - VR Escape Game - Borrel
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

13.00 - 15.00 uur    Big Shoes Voetbal

Big Shoes voetbal is een hilarisch spel om te spelen én om te zien! De naam verklapt het al; tijdens een potje Big Shoes voetbal heeft elke speler grote voetbalschoenen aan. Dit maakt het moeilijker om te lopen, maar geeft jou nét meer mogelijkheden om de grote voetbal te raken! Presteer jij het om de grote voetbal van ruim 80 cm achterin het net te schieten?!


Hoe ziet een potje Big Shoes voetbal eruit?

Big Shoes voetbal wordt gespeeld met twee teams van 5 personen. Net als bij normaal voetbal is het de bedoeling dat jij scoort bij je tegenstanders. Dit wordt je echter niet makkelijk gemaakt! Hoewel de grote voetbal van 80 cm makkelijk te raken is, zorgen de grote voetbalschoenen voor een lastige balcontrole. Dit resulteert in hilarische taferelen!

Het mooiste is dat je hoeft absoluut niet hoeft te kunnen voetballen voor Big Shoes voetbal. Dat maakt het een idéaal voetbal uitje voor elk gezelschap!

15.30 - 17.30 uur    VR Escape Game: Casa de Papel

Iedereen fantaseert er wel eens over… 

Hoe zou het zijn om een bank te beroven en miljoenen in handen te hebben?


Samen met je vrienden, collega’s of familie kan je tijdens dit spel ervaren hoe het voelt om voor even een bankrover te zijn! De VR Escape Game is gebaseerd op de succesvolle Netflix-serie Casa de Papel. Je hoeft de serie niet gezien te hebben om deze game tot een succesvol einde te brengen. Beschikken jullie samen over de juiste bankroverskwaliteiten om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven van vele miljoenen euro’s?

El Professor daagt jullie uit om in teams zo snel mogelijk puzzels en raadsels op te lossen om jullie doel te bereiken. Deze uitdagingen bevinden zich in de virtual reality, maar ook in real life. Pas wel op voor de andere teams, want zij hebben hetzelfde doel en willen ook zo snel mogelijk de bank beroven! Je hebt elkaar hard nodig, want soms kan de oplossing juist in ‘de andere wereld’ liggen. Snelheid, creativiteit en bovenal een goede samenwerking zijn belangrijk factoren om tot een goed plan voor de overval te komen.

Beroven jullie als eerste de bank en krijgen jullie de miljoenen in handen? Dan maken dat je wegkomt! Vergeet tijdens de strijd daarom ook vooral niet om een ontsnappingsplan te bedenken. Als jullie de miljoenen eenmaal in handen hebben, willen jullie natuurlijk niet door de politie gepakt worden…

Dit spannende en uitdagende spel speelt zich af in de virtuele wereld en in de ruimte om jullie heen, een combinatie tussen een Escape Room en een VR game. Per team heeft telkens één deelnemer een VR bril op, terwijl de rest van de deelnemers in real life helpt bij het kraken van de codes. 

17.30 - 18.30 uur    Borrelen

De bank is beroofd! Of zijn jullie toch nog gepakt door de politie? Het is hoe dan ook tijd voor een lekkere borrel in een van de gezelligste borrelgelegenheden in Den Bosch. Natuurlijk wordt er ook een keer rondgegaan met lekker warme borrelhapjes. 

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 465,85
€ 563,00
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 59,85
€ 71,75
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 45,43
€ 54,30
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

 • Big Shoes (5 tegen 5)
 • Grote opblaasbare voetbal
 • Overige benodigdheden
 • Scheidsrechter (begeleiding)
 • Prijs voor het winnende team (Big Shoes Voetbal)
 • Enthousiaste begeleiding
 • VR-Brillen
 • Overige benodigdheden
 • Prijs voor het winnende team (VR Escape Game)
 • 1 uur borrelen incl. eenmalig warme hapjes
 • Inclusief transportkosten binnen een straal van 25 km rond Den Bosch

Bijzonderheden

 • Big Shoes Voetbal en de VR Escape Game zijn ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape room - Drie gangen diner
"Het was super! We hebben ons goed vermaakt bij deze leuke activiteit. We willen graag de andere kamer een keer proberen"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke