Monopoly - The Escape Game Monopoly - The Escape Game
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

Levensgroot Monopoly met de stad als speelbord. Lukt het jou om met je team de Sint Jan te kopen? Daarna moet je door middel van raadsels en opdrachten het tegengif zien te bemachtigen waarmee je de wereld kunt redden van de ondergang.


13.00 – 16.00 Monopoly

Monopoly komt tot leven in het centrum van Den Bosch! Kies uit een van onze vestigingen en misschien koop jij wel een van de bezienswaardigheden van deze steden voor 4 miljoen!


Hoe werkt Monopoly?

In teams van maximaal 6 personen ga je de binnenstad in. Je krijgt van ons het volgende mee:

 • Monopoly speelbord
 • Vragen en opdrachten
 • Plattegrond van de stad

Bij de start van het spel krijgt elk team € 10.000.000,- speelgeld. Met het Monopoly speelbord en de plattegrond ga je met je team jullie strategie bepalen. De Makelaar heeft continue contact met je via jullie eigen telefoon en helpt je op weg. Zorg dus voor een volle batterij!


Het werkt net als het 'echte' Monopolyspel. Ben je het eerst op de juiste locatie, dan neem je contact op met de Makelaar. Na het goede antwoord en de bijbehorende som geld ben jij de nieuwe eigenaar. Het volgende team dat op de locatie komt, moet dan huur aan je betalen.

Uiteraard ontbreken ook de kanskaarten en algemeen fondskaarten niet in het spel. Werk goed samen, wordt de bezitter van de meeste gebouwen en pleinen én vergeet niet langs start te gaan!


Het laatste half uur van de speeltijd komen jullie weer bij elkaar. Onder genot van een drankje gaan jullie bekijken wie de meeste gebouwen, straten en pleinen bezit. Dit is de laatste kans om nog met de andere teams te onderhandelen! Wie wordt de winnaar?


16.00 – 17.45 The Escape Game

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


The Escape Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waarbij de wereld op het spel staat. Door middel van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de mysterieuze code ontrafeld worden, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. Onder genot van een drankje zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van puzzels. Slechts één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 49,53
€ 59,25
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 45,39
€ 54,25
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 41,27
€ 49,25
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

 • Uitgebreide uitleg van het spel 
 • Monopoly speelbord 
 • Vragen en opdrachten
 • Plattegrond van Den Bosch
 • Begeleiding van de Makelaar 
 • Flesje drinken voor onderweg 
 • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team bij Monopoly incl. consumptie
 • Professionele begeleiding
 • Tablet per team
 • Alle benodigdheden voor de puzzels en raadsels
 • Prijs voor het winnende team bij The Escape Game

Bijzonderheden

 • Als je Monopoly wilt winnen, vergeet dan niet je Smartphone en zorg voor een volle batterij!
 • The Escape Game is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Solex rijden in Den Bosch
"Het was super gaaf-cool-fat om op deze nostalgische pruttelfietsen door den Bosch te rijden. We hadden veel bekijks...zien ze niet iedere dag meer Mooie route. Heerlijk wat gedronken bij de IJzeren Man. We troffen perfect weer: zonnig en weinig wind. Het kon niet beter 1 Solex begaf het vlak voor de finish, maar we werden in no-time geholpen door een vervangende Solex. In één woord : een aanrader"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke