Solex rijden - Lunch - Escape City Solex rijden - Lunch - Escape City
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

Solex rijden is té gaaf! Rondscheuren door stad en land en veel van de omgeving zien. En daarna lekker lunchen en de citygame Escape City spelen. Het principe is hetzelfde als bij een Escape Room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld.


09:30 – 11.30 Solex rijden

Op de afgesproken plek staan de solexen voor je klaar. Je gaat twee uur lang van de solex genieten tijdens een prachtige route. De route laat je alle mooie en bijzondere plekken van Den Bosch en omgeving zien. Je komt langs de eeuwenoude stadswallen, het mooie natuurgebied De Bossche Broek, het natuurgebied de Vughtse Heide, het dorpje Cromvoirt, het Nationaal Monument Kamp Vught en het grote meer de IJzeren Man. Onderweg geniet je van de natuur en de schitterende uitzichten.


12:00 – 13.00 Lunch

Heb je al trek gekregen? Dat komt goed uit. Er staat een heerlijke lunch voor u klaar. 


13.00 – 15.30 Escape room 2.0!

Escape City is een geweldige citygame. Het principe is hetzelfde als bij een Escape Room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarom krijgen jullie niet één, maar drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang. 

Het komt op jullie aan!


Aan de teams de taak om cryptische raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. Deze zijn verspreid door de hele stad. Door middel van een plattegrond en de escape-app op een smartphone die jullie meekrijgen kunnen jullie de raadsels vinden. Om de opdrachten goed uit te voeren krijgen jullie een koffer mee met handige hulpmiddelen en materialen. Een verrekijker, meetlint… maar waar heb je deze materialen voor nodig? Voer de opdrachten goed uit en vind de juiste codes. In de app kunnen jullie de tussenstand zien. Je weet dus precies hoe jullie team ervoor staat. Terwijl de klok doortikt!


15.30 – 16.00 Escape room 2.0! Prijsuitreiking

Zorg dat je met je team op tijd terug bent voor de finale. Hierin wordt gestreden om de verlossende eindcode. De enige code waarmee je de stad kunt redden.

Kortom, geen seconde te verliezen!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 68,48
€ 80,75
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 66,00
€ 77,75
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 63,53
€ 74,75
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

 • Huur solex met een prachtige route
 • Lunch
 • Professionele begeleiding 
 • Smartphone en Escape-App 
 • Opdrachten, clues, raadsels en puzzels
 • Flesje drinken voor onderweg 
 • Consumptie tijdens het finale-spel 
 • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team

Bijzonderheden

Solex rijden:

 • Om een solex te besturen dien je in het bezit te zijn van een geldig bromfietsrijbewijs of geldig Nederlands rijbewijs. Dit dien je op ons verzoek ook aan te kunnen tonen voordat u aan de rit begint. 
 • Wellicht ten overvloede, maar een ingetrokken of verlopen rijbewijs wordt door ons niet gezien als een geldig rijbewijs.
 • Alcohol en verkeer gaan niet samen.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Wijnproeverij- Mini wijn cursus in Den Bosch
"3 maart was de de dag . Ondanks de kou hebben we een fantastische dag gehad, dat mede door de warme ontvangst zowel bij de stadswandeling, deze man wist je te boeien, wijnproeverij bij het wijnhuys, deze man sprak met zoveel passie en gaf zo"n goede uitleg dat de mindere wijn zeer goed smaakte en tenslotte het diner (goed)met de ïk hou van Holland kwis "die overigens goed geleid werd. TOP-dag dus"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke