Streetgolf - Borrelen - Escape Dinner Game Streetgolf - Borrelen - Escape Dinner Game
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Wandel langs de mooiste plekken van Den Bosch en speel ondertussen een potje golf. Na deze sportieve activiteit staan de drankjes en borrelhapjes al voor je klaar in één van de gezellige cafés van Den Bosch. Klaar om de wereld te redden? Probeer door middel van verschillende puzzels en raadsels de mysterieuze code te ontrafelen waarmee jullie het tegengif kunnen bemachtigen om de wereld te redden.


13.00 – 14.00 Ontvangst met consumptie

Je verzamelt met een drankje op een centraal gelegen locatie in de binnenstad van Den Bosch.


14.00 – 16.30 Streetgolf

Per groepje krijgen jullie een bolderkar mee. Hierin zit alles wat je nodig hebt voor een succesvolle golfwedstrijd in de stad: een routekaart, golfclub, golfballen en alle benodigdheden om een hole te kunnen maken. Uiteraard krijg je ook een scorekaart mee.


Daag elkaar uit, want het winnende team wordt beloond met een lekkere fles champagne!


16.30 – 17.30 Borreluurtje

Tijd voor een lekkere borrel in een van de gezelligste borrelgelegenheden in Den Bosch. Natuurlijk wordt er ook een keer rondgegaan met lekker warme borrelhapjes.


17.30 – 21.00 Escape Dinner Game

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner. Door middel van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de mysterieuze code ontrafeld worden, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. Terwijl het eten zakt, zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van de puzzels. Maar één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 76,15
€ 87,75
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 74,49
€ 85,75
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 72,84
€ 83,75
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

 • Ontvangst met een consumptie
 • Streetgolf met gave route door Den Bosch 
 • Bolderkar met alle benodigdheden voor streetgolf
 • Flesje drinken voor onderweg
 • Champagne voor het winnende team
 • 1 uur borrelen t.w.v. € 13,00 + eenmalig warme borrelhapjes
 • Professionele begeleiding tijdens het dinerspel
 • Tablet per team
 • Alle benodigdheden voor de puzzels en raadsels
 • Prijs voor het winnende team bij het dinerspel
 • 3-gangendiner

Bijzonderheden

De Escape Dinner Game is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Ghost Tour Den Bosch
"De Ghost tour was erg goed en vakkundig uitgevoerd door de gids met mooie verhalen, enkel de verhalen waren erg lang en de tour zou wat afwisseling kunnen gebruiken, bijvoorbeeld even ergens naar binnen met iets meer spanning. het was nu veel loop en luister werk. We hebben uiteraard wel een erg gezellige avond gehad."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke