Steppen - Escape Dinner Game Steppen - Escape Dinner Game
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Op een sportieve manier de hoogtepunten van Den Bosch? Dat kan per step! Kies uit een van de mooie routes en ga al rollend door de binnenstad of door de natuur. Dit sportieve uitje wordt opgevolgd door een paar hersenkrakers. Lukt het jullie tijdens een heerlijk diner om het tegengif te bemachtigen waarmee de wereld gered kan worden?


14.30 – 15.30 Ontvangst met consumptie

Geheel ontspannen met een drankje in de hand bereid je je mentaal voor op dit sportieve en hersenbrekende middagprogramma.


15-30 – 17.30 Steppen

De step is een ideaal vervoersmiddel om op een snelle manier veel van de stad te zien. Er is geen oefening voor nodig en je hebt een leuk dagje uit in de buitenlucht. In groepjes vertrek je op eigen gelegenheid vanuit het centrum van Den Bosch. Daarbij heb je keuze uit verschillende steproutes op papier, zoals een tocht langs de highlights van de stad of toch een rustige tocht door de mooie natuur.


Tip:

Je kunt er ook voor kiezen om een stepspeurtocht te doen (+ € 4,- per persoon).

Met deze tocht gaan jullie in groepjes op pad en krijgen een route mee die langs de hoogtepunten van de stad gaat. Onderweg moet je verschillende vragen beantwoorden over deze bezienswaardigheden. Na een ruime 2 uur kom je weer bij de startlocatie aan, waar de opdrachten worden nagekeken en de winnaars een leuke prijs krijgen!


17.30 – 21.00 Escape Dinner Game

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner. Door middel van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de mysterieuze code ontrafeld worden, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. Terwijl het eten zakt, zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van de puzzels. Maar één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 62,78
€ 72,25
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 61,12
€ 70,25
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 59,47
€ 68,25
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

 • Consumptie bij aanvang
 • Goede en uitgebreide uitleg 
 • Keuze uit verschillende routes 
 • Huur van de step 
 • Flesje drinken voor onderweg
 • Professionele begeleiding tijdens het dinerspel
 • Tablet per team
 • Alle benodigdheden voor de puzzels en raadsels
 • Prijs voor het winnende team
 • 3-gangendiner

Bijzonderheden

 • Met een zelf ontwikkelde app op de tablet waardoor dit spel uniek is!
 • De Escape Dinner Game is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Monopoly en Borrelen
"Heb zaterdag een super vriendendag gehad, mede door de twee erg leuke activiteiten. De escape room was goed opgezet in een 'sfeervolle' kelder. Het monopoly spel door het centrum van Den Bosch was geweldig! Verder vriendelijk personeel, die goede uitleg gaven. Ik ben gisteren gelijk begonnen met het organiseren van een afdelingsuitje!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke