Gebak - Wandelspeurtocht - VR Experience Gebak - Wandelspeurtocht - VR Experience
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Ben jij een echte speurneus? Wij hebben een fantastische route door Den Bosch uitgezet, maar die vind je alleen door een stukje hoogstaand speurwerk. Ga jij de uitdaging aan? Na deze speurtocht ga je volledig op in een game of ervaring in de wereld van de Virtual Reality.


13.00 – 14.00 Ontvangst met koffie/thee en een mini Bossche bol

Je begint de dag rustig met koffie of thee en deze beroemde Bossche lekkernij in een leuk café in het centrum van Den Bosch.


14.00 – 16.00 Wandelen en speuren in Den Bosch

We geven je eerst een uitgebreide uitleg. Vervolgens gaan jullie in groepjes van 5 á 6 personen op pad. Je krijgt een kaart en vragen mee voor onderweg. De route vind je door de vragen juist te beantwoorden. 

De speurtocht leidt jullie langs de mooiste plekjes van Den Bosch. Maar dan moet je natuurlijk wel je best doen om die juiste route te vinden!


16.00 – 16.15 Speurtocht prijsuitreiking

Het beste speurteam wordt aan het eind beloond met een mooie verrassing!


16.15 – 17.30 VR Experience

Een VR Experience is een unieke ervaring die je lang na zal blijven. Voor 75 minuten bevind je je in een compleet onbekende wereld en giert de adrenaline door je lichaam… Kies je er bijvoorbeeld voor om de strijd aan te gaan met je vijanden in je favoriete gamewereld of heb je altijd al wel eens op het hoogste gebouw van New York willen staan..? De Virtual Reality Room maakt het allemaal mogelijk!


De hele ervaring voelt realistisch aan, omdat je er volledig in zit. Hierdoor vergeet je de echte wereld om je heen. Daag elkaar uit of werk samen tijdens een van onze vele VR games. Vooraf wordt een keuze gemaakt in het aantal VR headsets dat jullie willen gebruiken. Zo is het mogelijk om tegelijkertijd te spelen of juist om de beurt. Ben je competitief? Kies er dan voor om tegen elkaar te spelen. Door de multiplayer functie is het mogelijk om elkaar daadwerkelijk te zien in de virtuele wereld. Daag je medespeler uit!


Tijdens een sessie in onze VR room verveel je je nooit! Als je zelf niet aan het spelen bent, kun je op het scherm van je teamgenoten meekijken en hen assisteren met de game of gewoon genieten van het gestuntel. Leer elkaar kennen en verbeter de onderlinge band van jouw team.


Kun jij het aan en durf je je over te geven aan de wereld van de Virtual Reality?

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 47,02
€ 52,25
2
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met koffie/thee en een mini Bossche bol 
  • Goede en uitgebreide uitleg 
  • Routekaart met vragen, opdrachten voor onderweg 
  • Flesje drinken voor onderweg 
  • Prijsuitreiking voor het beste team
  • Toegang tot VR Room
  • Professionele begeleiding 

Bijzonderheden

  • Vaste starttijden VR Experience: 9.30 uur - 11.00 uur - 12.30 uur - 14.00 uur - 15.30 uur - 17.00 uur - 18.30 uur - 20.00 uur - 21.30 uur - 23.00 uur.
  • Geef bij je reservering de kamer voorkeur en starttijd aan.
  • Bij groepen groter dan 4 personen kan er van de 2 kamers een grote kamer gemaakt worden zodat je ook met grotere gezelschappen terecht kan bij ons voor deze super leuke activiteit!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Party & Co - Bossche editie
"Het was een hele leuke dag! Leuke antwoorden van het personeel! En handig te spelen"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke