Samen aan de kwast - Diner Samen aan de kwast - Diner
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Schilder samen één groot kunstwerk.
Kunstwerk af? Genoeg creativiteit gehad? Dan wordt het tijd om een hapje te gaan eten midden in het centrum van Den Bosch!


Samen aan de kwast (2 uur)

Iedereen krijgt een canvas, wat samen één groot schilderij kan gaan vormen.

Wat zal het eindresultaat zijn? Het is aan jullie!


Wordt het een bijzondere combinatie van aparte stukken of één geheel in een bepaald thema? Wij geven duidelijke uitleg over hoe je het mooiste werkstuk kunt creëren. Alle materialen liggen voor je klaar.


Bijzonder groepsuitje of bedrijfsuitje

Samen aan de kwast is een leuke activiteit voor elk familie-uitje of groepsuitje. Maak met de familie een eigen familiewapen of schilder met de afdeling het bedrijfslogo. Alles is mogelijk en één ding staat vast. Door de samenwerking wordt het zeker een uniek schilderij met een bijzondere herinnering.

Je houdt ook nog een prachtig aandenken over aan deze creatieve dag!


Driegangendiner (2 uur)

Heb je al trek gekregen? Dat komt goed uit. Er wacht een overheerlijke driegangendiner op jullie.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 52,96
€ 60,50
10
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 51,31
€ 58,50
10
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 49,65
€ 56,50
10
Gemiddelde beoordeling
8.3
1 review
Uitje: 8.0
Service: 8.0
Horeca: 10.0
Locatie: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Personeel: 8.0
beoordeelt dit uitje met een:
8.3
Bedrijf / gezelschap: RIBW Brabant
Datum: 08-11-2021
Locatie: Den Bosch
wij hebben een Toffe middag / avond gehad ! Bij het schilderen zou meer interactie mogen vanuit de begeleiding / belangstelling. Het was wel een heel geslaagde activiteit wat een leuke interactie gaf aan ons als team. Bij Brasserie Ce kregen we een eigen zaaltje en dat was heel fijn waardoor we als team eens vrij uit met elkaar in gesprek konden om zo elkaar meer te leren kennen. Want we werken allemaal ambulant en dan is er weinig tot geen tijd voor persoonlijk contact wat welnodig is om als team te kunnen werken. Daarbij hebben we heerlijk gegeten met leuke bediening.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Enthousiaste begeleiding
  • Alle benodigde materialen
  • Canvas
  • Driegangendiner

Bijzonderheden

  • Samen aan de kwast is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Voorbeeld dagindeling

15.00 - 17.00 uur Samen aan de kwast
17.15 - 19.15 uur Driegangendiner
Ook leuk
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke