Solextocht via de Moerputten - Bierproeverij - Tapcursus Solextocht via de Moerputten - Bierproeverij - Tapcursus
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Echt een superstoer uitje! Eerst op een coole solex door de natuur van Den Bosch rijden. Bij terugkomst staat er een tapje klaar in een supergezellig café. Tap je eigen pilsjes midden in het centrum van Den Bosch!


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie


13.30 - 14.30 Koffie of thee 

Kom helemaal in de stemming met een lekker bakske koffie of thee.


14.30 - 16.30 Solextocht door de natuur via de Moerputten

Ken je ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke solex rijd je zo door stad en land. Met een snelheid van 30 kilometer per uur heb je genoeg tijd om te genieten van de route die wij voor jullie hebben uitgezet! Na een uitgebreide instructie, waarbij techniek en veiligheid aan de orde komen, rijd je zelfstandig (met de routekaart op zak) op deze brommertjes door het natuurgebied in en rondom Den Bosch. 


17:00 – 19:00 Bierproeverij - Tapcursus

Tijdens de Bierproeverij vertellen we leuke feiten en weetjes over de ingrediënten en herkomst van bier. En ondertussen proef je 3 heerlijke speciaal biertjes!


Leer biertappen als een echte barkeeper!

Na het proeven kun je zelf aan de slag. Leer de fijne kneepjes van het biertappen en tap uw eigen biertje. Wie tapt het mooiste biertje met de perfecte schuimkraag? Zet ze maar eens op een rijtje.

Als afsluiter wordt er nog geproost, want bier wordt natuurlijk niet verspild!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 45,36
€ 54,50
6
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Koffie of thee 
  • Solextocht Maaskantje 
  • Leuke uitleg over de herkomst van speciaal bieren 
  • 3 speciaal biertjes proeven 
  • Gebruik van eigen tapje tijdens de tapcursus 
  • Halve liter bier p.p. tijdens de tapcursus 

Bijzonderheden

Solex:

  • Om een solex te besturen dien je in het bezit te zijn van een geldig bromfietsrijbewijs of geldig Nederlands rijbewijs. Dit dien je op ons verzoek ook aan te kunnen tonen voordat je aan de rit begint. 
  • Wellicht ten overvloede, maar een ingetrokken of verlopen rijbewijs wordt door ons niet gezien als een geldig rijbewijs.
  • Alcohol en verkeer gaan niet samen.


Bierproeverij-Tapcursus:

  • Minimale leeftijd: 18 jaar.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Sex and the City
"Super gezellige dag gehad. Fijne uitleg en leuk personeel."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke