Steppen - Bossche gids - Borrel - Buffet Steppen - Bossche gids - Borrel - Buffet
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Het échte Den Bosch ontdekken, dat kan nu!

Eerst rondtoeren met de step en daarna de Sint Jan beklimmen of rondgeleid worden door onze stadsgidsen. Uiteraard wordt dit dagje uit afgesloten met een borrel en een heerlijk buffet.


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie


12:00 Steppen in Den Bosch

Met de step kun je op een snelle manier veel van Den Bosch zien!

Er is geen oefening voor nodig, je hebt een leuk dagje uit in de buitenlucht. Je stept op eigen gelegenheid en kunt kiezen uit twee verschillende routes op papier.


De verschillende steptochten in Den Bosch

1. Steptocht Den Bosch

Deze tocht brengt je naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Den Bosch. De eeuwenoude Stadswallen, de Sint Jans Kathedraal en het prachtige natuurgebied de Bossche Broek. Met de step vlieg je van de ene highlight naar de andere.


2. Historische steptocht Den Bosch

Den Bosch is een stad met een rijke historie en bijzondere highlights. Tijdens de route lees je interessante feiten over de geschiedenis van Den Bosch. Step langs de eeuwenoude stadswallen en het prachtige fort de Citadel. De combinatie cultuur, geschiedenis en steppen maakt de tocht tot een uniek dagje uit.


14:00 Koffie of thee met  een mini Bossche bol

Na een mooie steptocht is het tijd om even bij te komen. In het centrum van Den Bosch geniet je van een lekker kopje koffie met een mini Bossche bol. 

15:00 - 16:00 De Sint Jan beklimmen of 15.00 - 16.30 De Bossche Gidswandeling

De Sint Jan beklimmen

Een prachtige kathedraal die van buiten al een ongelofelijke indruk achterlaat. Nu heb je de kans om de Sint- Jan te gaan beklimmen! Geniet van een adembenemend uitzicht over Den Bosch. Dit klinkt hartstikke spannend, maar het gebeurt allemaal onder professionele begeleiding van een gids.


De Bossche Gidswandeling

Ontdek onder leiding van een professionele gids de prachtige geheimen van Den Bosch.

Je zult verbaasd staan van al het moois dat deze stad te bieden heeft!


17.00 – 18.00 Borrelarrangement voor 1 uur

Maak gebruik van een eigen tapje in het gezelligste borrelcafé van Den Bosch! Dus lekker je eigen biertjes tappen! Wij komen langs met warme hapjes. Personen die geen bier willen, kunnen voor hetzelfde bedrag andere drankjes bestellen.


18:00 – 20:00 Buffet

Na deze drukke, maar gezellige middag staat er een heerlijk Buffet Hollands voor je klaar. Genieten maar!


Dit buffet bestaat uit soep en verschillende koude en warme gerechten. 


Tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk om te kiezen voor het Buffet Italiaans of het Buffet de Luxe

In de wintermaanden kun je het Buffet Hollands ook vervangen voor het Stamppotbuffet.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 73,55
€ 82,10
15
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Koffie/thee met een mini Bossche bol 
  • Route op papier 
  • Flesje drinken voor onderweg 
  • Sint Jan beklimmen of de Bossche stadsgids 
  • Borrelarrangement voor 1 uur 
  • Buffet Hollands
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Rondvaart Binnendieze
"We hebben met onze groep heel erg genoten van de rondvaart op de Binnendieze. Leuk de manier waarop de schipper allerlei wetenswaardigheden over de stad / Binnendieze vertelt. Ook het Bossche Bollen maken was leuk. Iedereen kent ze en nu kun je ze zelf nog maken ook! Alles verliep verder keurig volgens planning. We hebbe nogmaals een erg gezellige middag gehad."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke