Vaartocht over de Dommel en dan je eigen biertje tappen Vaartocht over de Dommel en dan je eigen biertje tappen
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Met deze ultieme rondvaart beleef je de historie van de oudste vestingstad van Brabant! Daarna ga je in het café met je vrienden, collega’s, familie of team genieten mét je eigen biertap. En de tap is gratis, je betaalt alleen maar voor je eigen getapte biertjes.


12:15 – 13:15 Koffie of thee met een mini Bossche Bol

Eerst even bij elkaar komen onder het genot van een kopje koffie of thee met een mini Bossche bol, en dan ga je Den Bosch ontdekken. 

13.30 – 14.30 Rondvaart De Dommel

Met deze rondvaart vaar je om de oude vestingstad heen. Je kunt genieten van de rijke historie en prachtige bouwwerken zoals de gerestaureerde stadswallen en bastions. Maar je komt ook langs de Citadel; een eeuwenoude dwangburcht.

De kleurrijke historie, de bijzondere en eeuwenoude bouwwerken en het geweldige verhaal van de schipper vormt dit een unieke rondvaart over de Dommel!


14.30 – 15.30 Je eigen biertapje

Na de uitleg over het juist tappen van een biertje gaat je jouw eigen biertjes tappen. Wie tapt het allermooiste biertje?

Twee vingers schuim en geen bier over de rand! En vergeet vooral niet te proosten..

Tijdens het biertappen kan er natuurlijk ook borrelgarnituur en andere dranken besteld worden.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 28,49
€ 32,50
8
Gemiddelde beoordeling
9.0
1 review
Uitje: 8.0
Service: 10.0
Horeca: 8.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: 12 personen vrienden groep
Datum: 29-09-2019
Locatie: Den Bosch
top.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met koffie/thee en een mini Bossche Bol
  • Rondvaart over de Dommel
  • 5 biertjes tappen
  • Je eigen tapkraan
  • Uitleg bier tappen

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Da Vinci Code in Den Bosch
"We hebben een hele leuke dag gehad! Leuk om zo'n tour te doen en dan nog nieuwe dingen te ontdekken over ons mooie 's-Hertogenbosch terwijl vele van ons er al jaren wonen al dan niet geboren en getogen zijn. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke