Borrelarrangementen in Den Bosch Borrelarrangementen in Den Bosch
Programma
Prijzen
Reviews (3)
Veelgestelde vragen

Om je dagje uit helemaal compleet te maken kun je jouw programma uitbreiden met een borrelarrangement. Niets is gezelliger dan nog even napraten onder het genot van een drankje!


Borrelarrangement 1

In het gezelligste borrelcafé midden in het centrum van Den Bosch staat je eigen tapje klaar. Dus lekker je eigen biertjes tappen! Wij zorgen voor lekkere warme hapjes.


Borrelarrangement 2

Wil je graag een borrel inplannen, maar zeker zijn van de kosten? 
Dan is dit borrelarrangement een mooie oplossing. Je betaalt een vast bedrag voor 2 uur en zo kun je onbeperkt drankjes bestellen.

Borrelarrangement 3

Dit borrelarrangement is ideaal voor een feestavond, tijdens het buffet of de pubquiz. 
Je betaalt een vast bedrag voor 3 uur en kunt hiermee onbeperkt drankjes bestellen.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 11,30
€ 13,00
1
Gemiddelde beoordeling
9.3
3 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.3
Horeca: 8.7
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 9.3
Personeel: 9.3
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Ziehl-Abegg Benelux BV
Datum: 15-06-2018
Locatie: Den Bosch
Goede pre-kerstborrel bij Zomers&Zomers. Was niet de eerste keer dat we hier heen zijn gegaan en zal zeker niet de laatste keer zijn!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest
Datum: 21-05-2016
Locatie: Den Bosch
Wij hadden voor een vrijgezellenfeest een borrelarrangement besproken. Zo stonden we al met onze gezellige club dames in de kroeg met een goed muziekje erbij. We werden netjes welkom geheten, er lagen polsbandjes voor ons klaar. Onze groep had mooi een eigen kleur. Goede service en afhandeling. Nadat ons arrangement tijd was verstreken hebben we met het personeel kunnen regelen dat we onze 'geldpot' achter de bar konden laten staan, wij gewoon met ons blauwe bandje drinken konden halen. Personeel haalde de kosten uit het potje en als het op was werden we op tijd ingelicht. Kortom, dit werkte ideaal, je hoefde niet telkens voor elk drankje te gaan betalen, iedereen kon gewoon bestellen en doen. Prima service en erg fijne medewerking!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Datum: 03-04-2015
Locatie: Den Bosch
Fijne communicatie, goede locatie, goede prijs
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
De Diezetocht en Je eigen Bossche bol maken
"Erg leuk, alleen erg jammer dat we niet met onze eigen groep (8 personen) op dezelfde boot mee konden"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke