Den Bosch uitje kind

Op zoek naar een leuk Den Bosch uitje kind? Maak dan gebruik van de kinder uitjes Den Bosch van DoeDenBosch.nl.

Kinderproof uitjes Den Bosch

DoeDenBosch beschikt over veel kinder uitjes Den Bosch in de vorm van verschillende arrangementen. Deze uitjes zijn geschikt voor jong en oud en staan garant voor een dag vol vermaak voor kinderen, ouders en opa’s en oma’s.


Wat dacht je bijvoorbeeld van Escape City in Den Bosch? Hierbij is de hele stad Den Bosch het speelveld en krijgen jullie drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang. Verspreid door de hele stad zijn cryptische raadsels en opdrachten te vinden. Door alles juist te beantwoorden en uit te voeren, vinden jullie de juiste codes. Leuk voor een interactieve familiedag!


Ook het gezinsspel Party & Co in Den Bosch staat garant voor een fijn uitje kinderen Den Bosch. In teams gaan jullie de stad in en voeren jullie opdrachten uit waarmee je partypunten kunt verdienen. Tijdens de ronde City & Co krijgen jullie vragen over de stad, met de ronde Quiz & Co worden er algemene vragen gesteld en bij Uitbeeld & Co beeldt iemand uit je team een situatie uit die gefotografeerd moet worden.


Andere tips voor een Den Bosch uitje kind zijn onder andere de Cluedo City Game, Ganzenborden en Solex rijden.


Kinderfeestje, verjaardag of familie uitje

Of je voor het Den Bosch uitje kind nu op zoek bent naar een activiteit voor een kinderfeestje, verjaardag of familie uitje: alles is mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld de uitjes voor een familiedag. Hier vind je onder andere het arrangement Rondvaart Binnendieze - Cluedo City Game. Eerst ontdekken jullie in fluisterbootjes de rijke geschiedenis van de Binnendieze en daarna is het tijd voor de Cluedo City Game, waarbij de binnenstad het interactieve speelveld is.


Een andere tip voor een fantastisch uitje Den Bosch kind is Je eigen Bossche bol maken. Tijdens de workshop gaan jullie zelf aan de slag met het recept, professioneel keukengerei en de nodige ingrediënten. Slagroom kloppen, chocolade smelten: alles wat erbij komt kijken om deze lekkernij te bereiden komt aan bod tijdens de workshop. Onder het genot van een drankje mogen jullie je eigen creatie uiteraard zelf lekker op eten. Ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of verjaardag: de traktatie is er meteen!


Tips kinderproof uitje Den Bosch

Wil je een kinderproof uitje Den Bosch organiseren voor een feestje? Maak dan gebruik van deze tips voor een Den Bosch uitje kind. Zo wordt het een dag wordt om nooit te vergeten en heb je op de dag zelf geen stress meer. 

  • Stel een datum en tijd vast. Houd in gedachten dat een Den Bosch uitje kind ongeveer 3 tot 4 uur duurt, dat is meestal lang genoeg.
  • Bepaal hoeveel kinderen er komen. Te drukke feestjes zijn voor de jarigen vaak minder leuk. En kunnen de kinderen die worden uitgenodigd met elkaar overweg?
  • Bepaal het thema. Wat voor soort feest wordt het? Kijk daarna bijvoorbeeld naar thema speurtochten.
  • Verstuur uitnodigingen. Doe dit ongeveer 2 of 3 weken voor het feest.
  • Bepaal de inhoud van de dag. Maak een draaiboek met alle activiteiten waarin ook het speciale uitje Den Bosch kind is verwerkt.
  • Haal boodschappen in huis. Hapjes, drankjes, versieringen. Houd ook rekening met allergieën.
  • Regel voldoende volwassenen. Zo hoef je niet alles in je eentje te doen. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere ouders rijden naar het Den Bosch uitje kind dat je hebt uitgekozen.
  • Wees voorbereid op een ongelukje. Zorg dat je de telefoonnummers van alle ouders van de kinderen hebt. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren wat niet was te voorzien, dan kun je de betreffende ouders zo snel mogelijk bellen.

Op zoek naar een uitje kinderen Den Bosch? Bekijk dan snel alle arrangementen en activiteiten voor een familiedag Den Bosch op DoeDenBosch.nl. Wij helpen je graag met het samenstellen van een kidsproof uitje waarbij iedereen een heerlijke dag beleeft.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Je eigen Bossche bol maken
"Een leuke workshop. De dame die de workshop heeft gegeven was erg enthousiast, dat maakte het extra leuk!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke