Solex rijden in Den Bosch

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of wil je juist even terug naar je jeugd op een solex? Kijk dan naar de mogelijkheden voor solex rijden Den Bosch op DoeDenBosch.nl. Een unieke activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Tijdens het solex rijden in Den Bosch volgen jullie een route waarbij jullie langs de mooiste en bijzonderste plekken van Den Bosch en omgeving komen.

Solex rijden met vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren of heb jij de taak dit jaar het bedrijfsuitje te regelen? Dan is solex rijden Den Bosch een leuke activiteit voor zowel jong als oud [let op: je hebt wel een geldig (bromfiets) rijbewijs nodig]. Je hoeft hier niet per se sportief voor te zijn en ook kunnen jullie tijdens de tocht nog prima converseren. 


Als personeelsuitje is het Den Bosch solex rijden vooral erg leuk als jullie het in een ontspannen omgeving over werk willen hebben. Ook is solex rijden in Den Bosch ideaal als je tijdens het vrijgezellenfeest deelnemers hebt die wat rustiger aan willen doen.


Geniet tijdens solex rijden Den Bosch van de mooie dorpjes in de omgeving van Den Bosch, de uitgestrekte natuurgebieden en highlights zoals de Sint-Janskathedraal en de Bossche Markt.


Solex rijden Den Bosch combineren

Zoek je behalve solex rijden Den Bosch nog meer activiteiten voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of vrijgezellenfeest? Dan raden wij aan om het Den Bosch solex rijden te combineren met een ander uitje. Zo kun je solex rijden in Den Bosch bijvoorbeeld combineren met een tapcursus, Bossche bollen maken of de Ranking your Stars! Dinner Game.


Een aanrader voor een vrijgezellenfeest is bijvoorbeeld het arrangement Solex rijden - Bierproeverij - tapcursus. Nadat jullie per solex de Brabantse hoofdstad hebben verkend, is het tijd voor een bierproeverij en tapcursus. Jullie krijgen een spoedcursus bier waarbij jullie leren van welke ingrediënten de bieren worden gemaakt. Daarna is het tijd voor een korte tapcursus waarbij jullie leren om mooie biertjes te tappen.


Zoek je een activiteit voor je bedrijfsuitje, dan raden wij het arrangement Solex rijden - Dollen met Bossche bollen aan. Dit is een perfecte combinatie van Den Bosch verkennen en hilarische teamopdrachten. Na het solex rijden Den Bosch is het namelijk tijd voor Dollen met Bossche bollen! Met een smartphone gaan jullie in de binnenstad op zoek naar de leukste doe-opdrachten en leerzame meerkeuzevragen, waarbij samenwerking een must is. Het uitdagende stadsspel staat garant voor een gezellig teambuildinguitje waarbij humor centraal staat.


Route Solex rijden Den Bosch

Gaan jullie solex rijden Den Bosch, dan vertrekken jullie op eigen gelegenheid en volgen jullie een mooie route. Zo rijden jullie langs eeuwenoude stadswallen, het natuurgebied De Bossche Broek, het natuurgebied de Vughtse Heide, het dorpje Cromvoirt, het Nationaal Monument Kamp Vught en het grote meer de IJzeren Man. Vergeet onderweg niet van de mooie uitzichten te genieten en stop af en toe om een foto te maken!


Geïnteresseerd in solex rijden Den Bosch en benieuwd naar welke mogelijkheden wij je kunnen bieden? Gelukkig zijn dat er genoeg! Wij hebben de meeste activiteiten namelijk in eigen beheer, waardoor wij zeer flexibel zijn. Neem daarom snel contact met ons op. Wij voorzien je binnen 24 uur van een gepaste offerte.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke